Uusi Neteller –debitkortti eurooppalaisille/aasialaisille käyttäjille

Uusi Neteller –debitkortti eurooppalaisille/aasialaisille käyttäjille 0001

Neteller julkaisi hiljattain lehdistötiedoitteen, jossa se ilmoitti uudesta debitkorttiohjelmastaan jäsenilleen Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmerenalueella.Uusi kortti tulee korvaamaan nyt käytössä olevat kortit, ja sitä käyttämällä useimmilla tapahtumilla on halvemmat palvelumaksut. Uusien korttien lähettäminen käyttäjille aloitettaneen kuun lopulla, ja Netellerin käyttäjiä kehotetaan tarkistamaan yhteystietonsa ja päivittämään muuttuneet yhteystietonsa varmistaakseen kortin saapumisen ajoissa.

Uuden korttiohjelman suurimpia etuja jäsenille ympäri maailmaa on, ettei debitkortti ole enää sidottu Kanadan valuuttaan. Aikaisemmin muista maista kotoisin olevien jäsenten täytyi maksaa valuutanvaihtopalkkio oman maan valuutalla suoritetuista tilitapahtumista. Uuden kortin voi saada usealle eri valuutalle, ja se on sidottu asiakkaan e-wallet -tiliin, niin ettei käyttäjän tarvitse maksaa valuutanvaihtopalkkioita.

Neteller aloitti uuden korttiohjelmansa sen jälkeen, kun heille oli ilmoitettu, että Cirrus/Maestro ei voinut enää tukea sellaisia merkkikortteja, joihin myös Neteller-kortti kuului.

"Sekä meille että asiakkaillemme on erittäin tärkeää, että asiakkaamme voivat nostaa ja käyttää varoja e-lompakoistaan 24 miljoonasta online- ja offline-toimipisteestä ympäri maailmaa" ilmoitti Ron Martin NETELLERin johtaja. "Kun jatkamme toimintamme laajentamista Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella, uskomme että tämä uusi prepaid debit –ohjelma auttaa meitä avaamaan uusia toiminta-alueita."

Niiden jäsenten, joilla on toukokuun 3. päivän 2007 jälkeen debetsaldo korteillaan, olisi jo pitänyt saada hyvitys e-lompakoihinsa. Maaliskuussa 2007 Neteller keskeytti instaCASH-palvelut kanadalaisilta jäseniltään, sekä lakkautti kaikki kanadalaisten jäsenten toiminnot ja online-pelipaikkojen välillä. Kanadalaiset jäsenet voivat edelleen käyttää omistamiaan Neteller-kortteja, mutta vain Interac-verkossa ja ainoastaan Kanadassa. Mitä yhdysvaltalaisiin asiakkaisiin tulee…no, odotus jatkuu.

More Stories

Other Stories