Voita plasmatelevisio pohjoismaisessa Everest Pokerin ilmaisturnauksessamme!

Voita plasmatelevisio pohjoismaisessa Everest Pokerin ilmaisturnauksessamme! 0001

PokerNews ja Everest Poker isännöivät ilmaisturnausta, joka on tarkoitettu yksinomaan ruotsalaisille, tanskalaisille, suomalaisille ja norjalaisille pelaajille. Palkintoina on 2 500 dollarin arvoinen plasmatelevisio ja neljä 80GB iPodia!

Torstaina kesäkuun 3. päivänä klo 20.00 GMT, Everest Poker järjestää

ilmaisturnauksen yksinomaan ruotsalaisille, tanskalaisille, suomalaisille ja norjalaisille pelaajille. Tämän ilmaisturnauksen onnellinen voittaja saa viedä kotiinsa upean 2 500 dollarin arvoisen plasmatelevision! Tarjolla on myös mahtavia lohdutuspalkintoja: joka maan parhaiten menestynyt pelaaja saa 80 GB iPodin (plasmatelevision voittaja ei kuitenkaan saa myös iPodia).

Toisesta sijasta saa 2 Kultaista pelimerkkiä, kolmannesta sijasta 1 Kultaisen pelimerkin, neljännestä sijasta 3 Pronssista pelimerkkiä, viidennestä sijasta 2 Pronssista pelimerkkiä ja kuudennesta sijasta 1 Pronssisen pelimerkin. Näitä pelimerkkejä voi käyttää tiettyjen ilmaisturnausten ja muiden turnausten pääsymaksuna.

Tämä rajoitettu ilmaisturnaus on tarkoitettu kaikille PokerNewsin tilin avanneille pelaajille, joilla on 10 Summit-pistettä. Uudet pelaajat, jotka kirjautuvat sisään Everest Poker –sivustoille PokerNewsin Ruotsin, Tanskan, Suomen tai Norjan sivustoilta, voivat käyttää bonuskoodia SP10NEWS saadakseen automaattisesti 10

Summit-pistettä ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Pelaajien täytyy rekisteröityä turnaukseen käyttämällä salasanaa pkrnews. Turnaus näkyy lobby-sivulla toukokuun 25. päivästä lähtien, ja ilmoittautuminen alkaa 24 tuntia ennen turnauksen alkua.

Uudet pelaajat, jotka kirjautuvat sisään Everest Pokerin sivuille PokerNewsin kautta, saavat lisäksi 150 dollarin bonuksen ensimmäisen yli 10 dollarin talletuksen yhteydessä (käytä bonuskoodia PNEWS2) ja voivat osallistua rajoitettuun 1000 dollarin ilmaisturnaukseen.

Muista, että tämä ilmaisturnaus on tarkoitettu ainoastaan PokerNewsin jäsenille!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories