Pelaa viimeisessä $12 000 Team PokerNews World Series Freerollissa ja liity PokerNews Tiimiin

Pelaa viimeisessä $12 000 Team PokerNews World Series Freerollissa ja liity PokerNews Tiimiin 0001

Ei kestä enää kauaa, ennen kuin vuoden 2007 World Series –päätapahtuma käynnistyy Las Vegasissa. Onneksi PokerTime tarjoaa vielä viimeisen suurenmoisen 12 000 dollarin Team PokerNews –ilmaisturnauksen maanantaina kesäkuun18. päivä klo 15.00 EDT. PokerTime on mahtava online-pokerihuone, jossa pelaa tuhansia pelaajia päivittäin. Kun lisänä on vielä erinomainen bonusjärjestelmä, tarjouksia ja ilmaisturnauksia, voi sanoa, että PokerTime on pelaajille erittäin kannattava paikka.

Yksi onnekas PokerNewsin pelaaja saa 12 000 dollarin palkintopaketin, johon kuuluu 10 000 dollarin arvoinen pääsylippu WSOP -päätapahtumaan sekä lisäksi 2000 dollaria käteistä rahaa matka-ja majoituskuluihin. Voittaja pääsee myös Team PokerNewsin riveihin, ja saa Team PokerNews –tuotteita sekä kutsut Team PokerNewsin

yksityistilaisuuksiin ja tapahtumiin. Melkoinen palkinto ilmaisturnaukselle.

Voidakseen osallistua tähän $12 000 Team PokerNews –ilmaisturnaukseen PokerTimella pelaajien täytyy ladata PokerTime koneeseensa PokerNewsin kautta, ja avata uusi tili. Sen jälkeen pelaajilla on aikaa sunnuntaihin kesäkuun17. päivään asti kerätä

vähintään 100 PokerTime Points –pistettä saadakseen osallistumisoikeuden 12 000 dollarin Team PokerNews WSOP –ilmaisturnaukseen.

Ne PokerTimen pelaajat, jotka ovat jo aikaisemmin kirjautuneet sisään PokerNewsin kautta, voivat myös osallistua tähän erinomaiseen ilmaisturnaukseen, kunhan he täyttävät muut vaatimukset ennen sunnuntaita kesäkuun 17 päivää. Tämä on viimeinen tilaisuus PokerNewsin lukijoille voittaa pääsylippu vuoden 2007 World Series

–päätapahtumaan. Osallistu nyt, niin voimme nähdä sinut pelipöydän ääressä.

Toim. huom.: PokerTimella on myös suurenmoinen 100 % ensitalletusbonus $200 saakka. Kirjaudu nyt sisään ja käytä hyväksesi tämä mahtava bonustarjous.

More Stories

Other Stories