Viikon aikana tapahtunut WSOP:ssä

Viikon aikana tapahtunut WSOP:ssä 0001

Event 1 – 5000 Mixed Holdem

Ensimmäinen turnaus oli 5000 Mixed Holdem joka toi myös nuorimman voittajan kautta aikojen. Steve Billirakis voitti World Series of Pokerin ensimmäisen tapahtuman ja sai palkinnoksi $536,287, Corum-rannekellon sekä tavoitellun WSOP-rannekkeen. 21 vuotias Steve on nuorin pelaaja kautta aikojen, joka on voittanut WSOP-rannekkeen.

Toiselle palkinnolle pääsi Greg Mueller $ 328,554 ja kolmannen palkinnon $ 218,329 kuittasi Tony George.

Event 3 - $1500 No Limit Holdem

Ciarin O'Leary voitti $1500 No Limit Holdem –turnauksen. Voittosumma oli 727 012 dollaria.

Ennen kuin Norman Chad otti rannekkeen voittaneen Ciarin O'Learyn käsittelyynsä, PokerNewsin Jay Newnum haastatteli voittajaa juuri ennen palkintorahojen luovuttamista. Voiton jälkeen ESP:n Norm Chadin haastattelussa Ciarin O'Leary korosti kärsivällisyyden merkitystä. Kärsivällisyyttä hänellä riittikin, kun hän kippasi ensimmäiset 18 kättään. Hän odotteli hyvää kättä, ja tuplasi pelimerkkinsä pari kertaa ollakseen taas mukana pelissä. Erityisen hienon nousun hän teki ysiparilla kuningasparia vastaan.

O'Leary kertoi myös olevansa maanmiehensä irlantilaisen Dan Harringtonin harras ihailija. Hän toisti yhä uudelleen, että kärsivällisyys se on mikä kannattaa myös pitkällä tähtäimellä – hän on pelannut pokeria jo kauan, ennen kuin pääsi tähän uransa huippukohtaan.

Event 4 - $1500 Pot Limit Holdem

Voitto hääpäivänä - Mike Spegal voitti $1500 Pot Limit Holdem –turnauksen ja sai 252,290 dollaria, Corum-rannekellon sekä tavoitellun WSOP- rannekkeen.

Voiton jälkeen ESP:n Norm Chadin haastattelussa Mike Spegal paljasti, että tämä oli hänen 9. hääpäivänsä, ja hän oli vaimonsa kanssa hankkinut liput jo helmikuussa Howie Mandelin esitykseen sinä iltana klo 21.00. Hän totesi, että täällä Riossa oli menossa paljon parempi show.

Kun häneltä kysyttiin kuuluiko voitto hänelle itselleen vai hänen vaimolleen, Spegal vastasi: "Vaimo saa pitää rahat; minä otan rannekkeen."

Spegal puhui hyvin kunnioittavasti finaalipöydässä olleista vastustajistaan, erityisesti hän kehui Eric "Rizen" Lynchin ja Gavin Smithin peliä.

Event 5 – $2500 Omaha8/Stud8

Tom Schneider voitti $2500 Omaha/ 7 Card Stud Hi Lo –turnauksen ja kuittasi 214 347dollaria . Toiseksi tullut Ed Tonnellier sai 118 456 dollaria. Jay Newnumin haastattelussa Tom Schneider tunnusti voittaneensa rannekkeen aivan vahingossa. Hän myönsi, ettei ollut kummassakaan pelissä erityisen taitava, eikä ollut alun perin aikonut edes osallistua turnaukseen.

Event 6- $1500 Limit Holdem

Gary Styczynski voitti 6. tapahtuman. Palkinnokseen hän sai 280 715 dollaria, Corum-kellon sekä arvostetun WSOP-rannekkeen.

Flopin jälkeen Varouzhan Gumroyan menee all in -kädellään Gary Styczynskin vastaan. Turn-kortti on, ja Gary Styczynski voittaa käden – ja rannekkeen --suoralla.

Varouzhan Gumroyan karsiutuu, ja ansaitsee toisella sijalla 177 627 dollaria.

Event 7 - $5000 Pot-Limit Omaha

7. tapahtuman voitti Burt Boutin, joka voitti jo toisen rannekkeensa. Hän onnistui päihittämään 145 pelaajaa turnauksessa, jonka osallistujajoukko oli kovin koko WSOP:n lähihistoriassa. Hän ei ollut aikonut edes osallistua turnaukseen, mutta ystävä sai hänet ylipuhuttua viime hetkellä.

"On aivan uskomatonta voittaa jotain tällaista", Boutin sanoi ESPN:n haastattelussa.

Burt Boutinin voittosaalis oli 825 956 dollaria ja toiseksi tullut Erik Cajelais sai 483 755 dollaria. Dave "Devilfish" Ulliot tienasi kolmannella sijallaan 332 582 dollaria.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories