High Stakes Poker palaa GSN-kanavalle elokuussa neljännelle kaudelle

High Stakes Poker palaa GSN-kanavalle elokuussa neljännelle kaudelle 0001

Yksi suosituimmista pokeriohjelmista televisiossa palaa ruutuun uusilla jaksoilla - luvassa on paljon vaihtelua edellisiin kertoihin verrattuna. GSN-kanavalla pyörivän High Stakes Poker-ohjelman neljäs kausi käynnistyy 27. elokuuta.

Ensimmäisessä neljännen kauden puoliskossa pelataan tuttuun tyyliin $100,000-sisäänostolla no limit holdemia suurilla panoksilla. Pelaajat ovat tuttuja, mutta on eräs henkilö joka täytyy huomioida - Phil Hellmuth tekee paluun High Stakes Poker-ohjelmaan. Philin kanssa pelaamassa nähdään mm. Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Mike "The Mouth" Matusow, Jennifer Harman, Barry Greenstein, Eli Elezra, Phil Laak, Sammy Farha ja Todd Brunson.

Todellinen toiminta alkaa kuitenkin neljännen kauden seitsemässä viimeisessä jaksossa. Marraskuun 7. päivä tulee ensimmäinen näistä jaksoista, joissa sanoilla "High Stakes Poker" on todella merkitystä. Minimissään pelaaja saa ostaa itsensä sisään $500,000:lla - pöydässä tulee siis olemaan ainakin $5 miljoonaa. Tässä vaiheessa myös Suomen Patrik Antonius liittyy joukkoon, joten luvassa on siis suomalaisílle paljon mielenkiintoista katsottavaa.

Toiminta on nopeata jaksoissa joissa pelataan $500k-sisäänostoilla. GSN kutsui minut katsomaan kun yhtä viiden miljoonan dollarin jaksoa kuvattiin. En halua tehdä suuria paljastuksia, mutta näin yhden pelaajan häviävän koko sisäänoston kerran, ja lähestulkoon häviävän toisen sisäänoston noin 20 minuutin päästä (hän siis otti $500k lisää rahaa pöytään). Voit varmasti arvata tämän pelaajan olleen varsin tyytymätön tilanteeseen.

High Stakes Poker on hauskaa katsottavaa, ja kun rahamäärät ovat näin suuria, ilmapiiri on hieman vakavampi - toisaalta tulemme näkemään televisiosta todellista pokeriviihdettä.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories