World Series of Poker Europe - rekisteröinti avoinna!

World Series of Poker Europe - rekisteröinti avoinna! 0001

Uudella WSOP-mestarillamme on ollut juuri ja juuri aikaa ostaa palkintokaappi rannekkeelleen, ja puhumme jos seuraavasta tapahtumasta WSOP-kalenterissa. Katseet suuntaantuvat nyt Lontooseen ja esirekisteröinti on jo käynnissä £10,000 World Series of Poker Europe-turnaukseen.

Doyle Brunson, Phil Ivey, Erik Seidel, Allen Cunningham, Eli Elezra ja Jennifer Harman kuuluvat porukkaan jolle matkustaminen ei tuota ongelmia. Vielä ei tiedetä ottaako tuore WSOP-mestari Jerry Yang osaa turnaukseen, mutta vuoden 2006 WSOP-mestari Jamie Gold on vahvistanut tulonsa.

"Esirekisteröityneiden joukossa on yli 60 WSOP-ranneketta," sanoi World Series of Pokerin Jeffrey Pollack. "Ensi kertaa järjestettävään World Series of Poker Eurooppa-turnaukseen vetää maailmanluokan pelaajia."

Mukana tulee olemaan myös herra joka yrittää jatkaa dominointiaan World Series of Poker-turnauksissa - Phil Hellmuth. Phil on jo rikkonut ennätykset rannekeiden, rahasijojen ja finaalipöytien määrässä. Nyt hän haluaa viedä saavutuksensa seuraavalle tasolle ja olla ensimmäinen pelaaja joka voittaa WSOP-rannekkeen Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Ronald De Wolfe on tällä hetkellä selvästi nimekkäin Britti-pelaaja, mutta myös Chorleyvillen Jon Kalmarin odotetaan saapuvan paikalle.

Odotamme tietoa mahdollisista suomalaisista osanottajista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories