Plasmatelevisioita ja $5000 pokerilomia ilmaiseksi Titan Pokerilla

Plasmatelevisioita ja $5000 pokerilomia ilmaiseksi Titan Pokerilla 0001

Titan Poker jatkaa suurenmoisten etujen jakamista New Depositor - ja $5000 PokerNews Cup Australia –ilmaisturnausten kautta. Pelkällä talletuksella pelaajat pääsevät osallistumaan New Depositor (uusien tallettajien) Freeroll –turnaukseen, jossa on palkintona joka viikko kaksi 37-tuumaista plasmatelevisiota (yksittäisarvo $1500). Näihin turnauksiin pääsee osallistumaan ilmaiseksi, ja ne on tarkoitettu niille Titan Pokerin pelaajille, jotka tekevät ensimmäisen talletuksensa.

Viime maanantaina senviikkoisen New Depositor –ilmaisturnauksen aloitti sekalainen seurakunta. Pitkän taistelun jälkeen PokerNewsin pelaaja Jonas Schnabel selviytyi voittajaksi ja sai huippupalkinnon, fantastisen 37-tuumaisen plasmatelevision. Tämä saksalainen oli vain kirjautunut Titan Pokeriin PokerNewsin kautta, avannut uuden tilin ja tehnyt sille talletuksen. Sitten Jonas oli saanut lahjakortin, joka oikeutti hänet osallistumaan New Depositor –ilmaisturnaukseen valitsemanaan ajankohtana (tosite on voimassa kolme kuukautta).

Jonaksen voitto tuli aivan pian toisen PokerNews –pelaajan Ove Janssonin kaksi viikkoa sitten saaman voiton jälkeen. Ove kirjautui Titan Pokeriin PokerNewsin kautta, avasi uuden tilin, teki sille talletuksen, voitti New Depositor –ilmaisturnauksen ja käveli tiehensä 37-tuumainen plasmatelevisio kainalossaan. Hienosti tehty, onnittelut molemmille pelaajille!

Jos plasmatelevision voittaminen kuulostaa houkuttelevalta, kirjaudu Titan Pokeriin PokerNewsin kautta ja käytä hyväksesi erityiset bonustarjouksemme. Sen lisäksi, että PokerNewsin pelaajat saavat mahtavan 100 prosentin ensitalletusbonuksen 500 dollariin saakka, 50 dollaria tai enemmän tallettaneet pelaajat saavat toiset 50 dollaria ilmaiseksi. Jos haluat lisätietoja, avaa Titan Poker ja kirjaudu sinne nyt.

Eikä siinä kaikki, Titan Poker isännöi kaikkiaan yhtätoista $5000 PokerNews Cup Australia –ilmaisturnausta. Seuraava ilmaisturnaus järjestetään torstaina elokuun 16. päivä klo 15.00 EDT, ja osallistumisoikeuden saadakseen täytyy vain ladata Titan Poker koneellensa PokerNewsin kautta, avata uusi tili ja tehdä sille talletus. Sen jälkeen pelaajien täytyy vain ansaita yksi Titan Poker –piste ja käyttää se ilmaisturnauksen buy-in –maksuna (kaikki vaatimukset tulee täyttää elokuun 15. päivään mennessä). Ei voisi olla helpompaa.

Kirjaudu siis Titan Pokeriin PokerNewsin kautta jo tänään ja voit voittaa upeita palkintoja!

More Stories

Other Stories