PokerNews Cup Update – Yli kolmekymmentä $5000 pokerilomaa jäljellä!

PokerNews Cup Update – Yli kolmekymmentä $5000 pokerilomaa jäljellä! 0001

Vuoden 2007 PokerNews Cup Australia järjestetään Melbournen kaupungissa lokakuun 21. – 29. välisenä aikana, ja PokerNews haluaa pitää huolen siitä, että kaikki pelaajamme pääsevät Australiaan pelaamaan ilmaiseksi. Jokaisen $5000 PokerNews Cup Australia –freerollin palkintopakettiin sisältyy pääsylippu PokerNews Cup Australian päätapahtumaan (arvo AUD$3000 ) sekä majoitus kuudeksi yöksi Crown Promenade Hotellissa. Voittajat saavat myös 1 500 dollaria käteistä matkoja ja muita kuluja varten.

Kirjaudu näihin mahtaviin pokerihuoneisiin ja hanki nyt osallistumisoikeus kaikkiin niiden järjestämiin $5000 PokerNews Cup Australia –freerolleihin.

Perjantaina 24. elokuuta klo 21.00 EDT –Full Tilt Poker

Vaikka tähän ilmaisturnaukseen ei enää voi saada osallistumisoikeutta, pelaajat voivat hankkia sen seuraavaan Full Tilt Pokerin järjestämään $5000 PokerNews Cup Australia – freerolliin. Lataa vain Full Tilt Poker koneellesi PokerNewsin linkkien kautta, avaa uusi tili ja tee sille talletus. Sen jälkeen pelaajien tulee ansaita 300 Full Tilt Poker –pistettä ennen syyskuun 2. päivää saadakseen automaattisesti osallistumisoikeuden.

Lauantaina 25. elokuuta klo 21.00 EDT – Wingows Poker

Pelaajien täytyy pitää kiirettä, jos he haluavat hankkia osallistumisoikeuden tähän ilmaisturnaukseen. Lataa Wingows Poker koneellesi PokerNewsin kautta ja avaa uusi tili. Tehtyään sille talletuksen pelaajien täytyy osallistua 100 reikattuun käteen ennen perjantaita elokuun 24. päivää klo 21.00 EDT. Osallistumisoikeuden ansainneet pelaajat saavat pääsylipun 12 tuntia ennen freerollin alkua. Lipulla rekisteröidytään turnaukseen.

Sunnuntaina 26. elokuuta klo 08.00 EDT – Pacific Poker

Vaikka tähän ilmaisturnaukseen ei enää voi hankkia osallistumisoikeutta, pelaajat voivat hankkia sen seuraavaan Pacific Pokerin $5000 PokerNews Cup Australia – freerolliin, joka järjestetään sunnuntaina syyskuun 9. päivä klo 08.00 EDT. Voidakseen osallistua pelaajien on ladattava Pacific Poker koneelleen PokerNewsin kautta ja avattava uusi tili. Tehtyään sille talletuksen pelaajien pitää ansaita 100 Pacific Poker –pistettä ennen syyskuun 5. päivää saadakseen osallistumisoikeuden. Oikeuden ansainneiden pelaajien täytyy rekisteröityä turnaukseen, kun se ilmestyy turnauslobbyyn

Sunnuntaina 26. elokuuta klo 16.00 EDT – Duplicate Poker

Ladattuaan Duplicate Poker koneelleen PokerNewsin kautta, avattuaan uuden tilin ja tehtyään sille talletuksen pelaajat rekisteröityvät automaattisesti kaikkiin jäljellä oleviin $5000 PokerNews Cup Australia –ilmaisturnauksiin, joita Duplicate Poker isännöi. Pelaajien on pidettävä huolta siitä, että kaikki vaatimukset on täytetty 24 tuntia ennen turnauksen alkua.

Maanataina 27. elokuuta klo 20.00 EDT – Absolute Poker

Lataa Absolute Poker koneellesi PokerNewsin linkkien kautta, avaa uusi tili ja tee sille talletus. Pelaajien täytyy sen jälkeen pelata 100 reikattua kättä sunnuntain, elokuun 25. päivän loppuun mennessä saadakseen osallistumisoikeuden. Oikeuden ansainneet pelaajat rekisteröidään automaattisesti turnaukseen 24 tuntia ennen freerollin alkamista.

Tiistaina 28. elokuuta klo 20.00 EDT – UltimateBet

Ladattuaan UltimateBet koneelleen PokerNewsin kautta ja avattuaan uuden tilin pelaajien on tehtävä sille talletus ja pelattava 100 reikattua kättä ennen sunnuntaita elokuun 26. päivää voidakseen osallistua turnaukseen. Osallistumisoikeuden ansainneet pelaajat rekisteröidään automaattisesti freerolliin 24 tuntia ennen turnauksen alkamista

Keskiviikkona 29. elokuuta klo 16.00 EDT – Gnuf Poker

Voidakseen osallistua turnaukseen pelaajien on ladattava Gnuf Poker koneelleen PokerNewsin kautta. Avattuaan uuden tilin ja tehtyään sille talletuksen pelaajien on ansaittava 100 Gnuf Poker –pistettä ennen tiistaita elokuun 28. päivää. Oikeuden ansainneiden pelaajien täytyy sen jälkeen rekisteröityä turnaukseen. Rekisteröityminen alkaa 23 tuntia ennen turnauksen alkua (tiistaina 28. elokuuta klo 17.00 EDT).

Perjantaina 31. elokuuta klo 16.00 EDT – PartyPoker

Lataa PartyPoker koneellesi PokerNewsin linkkien kautta, avaa uusi tili, tee sille talletus ja pelaa 100 reikattua kättä ennen sunnuntaita elokuun 26. päivää. Osallistumisoikeuden saaneiden pelaajien täytyy rekisteröityä turnaukseen, kun se ilmestyy lobbyyn.

Wednesday September 05 at 16:00 EDT – PokerStars

Ladattuaan PokerStarsin koneelleen PokerNewsin kautta ja avattuaan uuden tilin pelaajien on tehtävä sille talletus ja ansaittava 250 Frequent Player –pistettä ennen perjantaita elokuun 31. päivää voidakseen osallistua tähän turnaukseen.

Kaikki ne pelaajat, jotka ovat jo aiemmin kirjautuneet näihin nettipokerihuoneisiin PokerNewsin kautta, voivat myös osallistua jokaiseen näistä ilmaisturnauksista, kunhan he täyttävät kaikki osallistumisvaatimukset. Lisätietoja löydät PokerNews Cup Australia -sivultamme.

PokerNews Cup Australia –turnauksesta on muodostumassa yksi pokerimaailman suurista tapahtumista. Varmista että olet mukana ensimmäisessä PokerNews Cupissa, hanki osallistumisoikeus nyt ja pelaa kaikissa PokerNews Cup Australia –ilmaisturnauksissamme

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories