5 pohjoismaalaista, 1 amerikkalainen ja 3 englantilaista WSOPE:n finaalipöytään

5 pohjoismaalaista, 1 amerikkalainen ja 3 englantilaista WSOPE:n finaalipöytään 0001

362 pelaajaa maksoi £10,000 saadakseen pelata ensimmäisessä World Series of Poker Europe –turnauksessa, ja nyt jäljellä on enää 9 pelaajaa tavoittelemassa miljoonan punnan pääpalkintoa ja arvostettua ranneketta. Finaalipöydässä tulee istumaan 3 englantilaista, 1 amerikkalainen ja viisi pohjoismaalaista ja ovat hyvin iloisia siitä, että viimeisenä pudonnut "kuplapoika" ei pelaa tänään.

Gus Hansen oli viimeinen pelaaja, joka karsiutui eilen illalla. Hän pääsi 10. sijalle, kun hänen rouvaparinsa ei pärjännyt Matthew McCulloughsin järkkymättömälle kuningasparille. Gus Hansen oli haalinut itselleen johtopaikan jo 2. päivän alussa, ja näytti siltä, ettei mikään voisi estää hänen pääsyään finaalipöytään, vaikkei hän pystynytkään käyttämään johtoasemaansa yhtä tuottoisasti hyväkseen kuin olemme tottuneet näkemään.

Tästä oli vastuussa suurelta osin lontoolainen John Tabatabai, joka pudotti Hansenin itsevarmuutensa kukkuloilta. Hän lähti pelottomasti potteihin mukaan Gusin kanssa, ja vei ne hänen nenänsä edestä, usein aivan mitättömillä korteilla. Useimmat uskoivat, että kun Gus ja Tabatabai istuivat vierekkäin, jompikumpi pudottaisi toisen ennen pitkää, mutta näin ei käynyt.

Muut englantilaiset finalistit ovat James Keys ja Dominic Kay, nuoria pelaajia molemmat. James Keys oli hankkinut itselleen paikan tähän turnaukseen 80 dollarilla, ja on nyt jo varmistanut voitokseen £60,000. Keys on vielä opiskelija, eikä uskoisi, että hän pelaa $0.25/0.50 pelejä netissä, sillä pelatessaan hän vaikuttaa ikäistään vanhemmalta. Hän on jo onnistunut hankkimaan itselleen fan-klubin, joka varmasti auttoi häntä säilyttämään itseluottamuksensa finaalipöytään asti.

Annette Obrestad on tunnettu nettiturnausten kauhuna, mutta hän on onnistunut vakuuttamaan kaikki taidoistaan tässä live-turnauksessa, niin itsevarmasti tämä nuori norjatar on pelannut. Theo Jorgenson on tehnyt tasaisen tarkkaa työtä, ja ansainnut sillä finaalipaikkansa.

Turnauksessa oli mukana päivän 3 alkaessa vielä kolme suomalaista: Jani Sointula, Janne Lämsä ja Patrik Antonius. Sointula putosi päivän 3 aikana, mutta Lämsä ja Antonius pysyttelivät kärkisijoilla melkein päivän 3 viime hetkille. Muutaman epäonnisen käden jälkeen tilanne oli toinen, ja suomalaiset saivat lähteä päivän 4 peleihin paljon vaatimattomammista asemista, tosin valmiiksi rahasijansa varmistaneina. Patrik Antoniuksen peli oli pelattu, kun hän sai kolmosparillaan vastaansa Magnus Perssonin floppaaman kuningasparin. Antonius selviytyi turnauksessa 29. sijalle ja sai £27,150. Janne Lämsä oli ollut useaan otteeseen chip leader, mutta viimein Johannes Korsar pudotti hänet, ja hän päätti urakkansa 23. sijalla WSOP Europen päätapahtumassa. Kotiin Lämsä saa lähteä 30,770 puntaa rikkaampana.

Finaalipöydässä pelaavat:

Paikka 1: Johannes Korsar (Uppsala, Ruotsi) - 1,134,000

Paikka 2: Oyvind Riisem (Bergen, Norja) - 664,000

Paikka 3: John Tabatabai (Lontoo, UK) - 982,000

Paikka 4: Annette "Annette_15" Obrestad (Sandnes, Norja) - 697,000

Paikka 5: Dominic Kay (Lontoo, UK) - 490,000

Paikka 6: Matthew McCullough (Cherry Hill, NJ, USA) - 1,278,000

Paikka 7: Theo Jorgensen (Kööpenhamina, Tanska) - 605,000

Paikka 8: Magnus Persson (Göteborg, Ruotsi) - 1,231,000

Paikka 9: James Keys (Bury St. Edmunds, UK) - 172,000

Selostus WSOP Europen päätapahtumasta jatkuu, kun tänään klo 17 Suomen aikaa jäljellä olevat 9 pelaajaa aloittavat taistelun finaalipöydässä. http://fi.pokernews.com/live-reporting/

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories