Absolute Pokerin 'Superuser'-skandaali

Absolute Pokerin 'Superuser'-skandaali 0001

Taas uusi pilvi on ilmestynyt varjostamaan online-pokerin laillisuutta tällä viikolla, kun Absolute Pokerin turvallisuudesta on käyty vilkasta keskustelua nettifoorumeissa. On esitetty väite, että Absolute Pokerilla olisi käytössä 'superuser' eli pääkäyttäjätili, jolla pelaaja pystyy näkemään muiden pelaajien kädessä olevat kortit. Kolmea tiliä on väitetty mahdollisiksi pääkäyttäjiksi:

DOUBLEDRAG

POTDRIPPER

GRAYCAT

Nettifoorumeilla kuten twoplustwo ja pocketfives on väitetty, että näiltä tileiltä on pääsy pääkäyttäjä-tilille, tai että ne ovat olleet mukana Absolute Pokerin ohjelmiston suunnittelussa ja näin niillä on mahdollisuus hyödyntää kerroksia ohjelmoinnissaan.

Väittely sai alkunsa siitä, kun POTDRIPPER teki todella huomattavan maksun ison rahan turnauksessa, missä hän maksoi turnissa 9-10 –kädellä, kun vastustajalla oli kädessään 9-2 epäonnistunut väriveto. POTDRIPPER voitti turnauksen.

Tämä laukaisi keskustelun myös kahdesta cash table pelaajasta, DOUBLEDRAG ja GRAYCAT, jotka kuulemma voittivat hämmästyttäviä summia lyhyessä ajassa. Nämä pelaajat heittivät usein flopissa korttinsa pois, vaikka olivat korottaneet ennen floppia (kuin tietäen milloin floppi osui vastustajalle). He eivät myöskään koskaan pelkästään maksaneet riverissä, vaan joko korottivat tai heittivät korttinsa pois.

Kaikesta tästä käydään juuri nyt keskustelua kaikilla suurilla nettipokerifoorumeilla. Absolute Poker on vastannut seuraavasti:

- "epäilyttävät" tilit on jäädytetty tilapäisesti perusteellisen tutkimuksen ajaksi

- vielä ei ole saatu mitään todisteita väärinkäytöksistä

- kyseessä olevat pelaajien kädet ovat vain "pieni otos" käsistä

- AP on tutkinut näiden pelaajien peliä perinpohjaisesti, eikä ole löytänyt mitään todisteita siitä, että he olisivat tienneet toisten pelaajien kädessä olevat kortit.

- "jotkut kädet pelattiin huonosti – pokeristrategisesti tarkastellen –ja nämä pelaajat saivat kuitenkin onnekkaan tuloksen."

- tähän mennessä AP ei ole saanut mitään todisteita siitä, että pelaajat olisivat olleet osallisina yhteispelaamiseen tai muuhun sopimattomaan toimintaan.

- AP ei ole vielä lopettanut tutkimuksia.

Toim. huom.: KirjauduLadbrokes Pokeriin ja saat $500 bonuksen.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories