Kuka voittaa "Troikan"?

Kuka voittaa "Troikan"? 0001

Mitä voi haluta mies, joka on jo voittanut kaiken? Saavuttaa kuolemattoman maineen jollain tavalla. Haastattelussaan Daniel Negreanu kertoi, että vaikka hän on voittanut $10 miljoonaa käteistä turnauksista, hänellä on vielä tavoitteita. Erityisesti hän haluaa saavuttaa jotain, mitä kukaan toinen pokerinpelaaja ei ole vielä saavuttanut – omien sanojensa mukaan hän haluaa "troikan". Eli hän haluaa voittaa sekä EPT, WPT että WSOP –turnaukset.

Negreanulla on hallussaan jo useita WSOP-rannekkeita ja WPT-titteleitä, vain EPT:n voitto puuttuu. Aloitettuaan yhteistyön Pokerstarsin kanssa hänelle tarjoutuukin monta tilaisuutta EPT:n piirissä. Monien mielestä Negreanu on suosikki näiden kolmen tittelin "yhdistäjäksi". En lähtisi lyömään vetoa häntä vastaan, mutta muitakin ehdokkaita on tarjolla:

John Gale

Voitti WPT PCA:n vuonna 2005 ja sai WSOP Pot Limit Holdem –tittelin vuonna 2006 (edellisenä vuonna hän tuli toiseksi samassa tapahtumassa). Hän on kokenut suurten turnausten pelaaja, ja koska hän on kotoisin Englannista, hänen ei tarvitse matkustaa kauas EPT-voittoa tavoittelemaan.

Carlos Mortenson

Tämä mies on voittanut sekä WPT- että WSOP-tittelin, ja lisäksi hän on ainoa ihminen tällä planeetalla, joka on voittanut molempien turnausten päätapahtuman. Vuonna 2001 hän voitti WSOP-päätapahtuman ja aiemmin tänä vuonna hän voitti WPT-päätapahtuman Bellagiossa. Hänellä on hallussaan myös toinen titteli kummastakin turnauksesta ja eurooppalaisena pelaajana hän on yksi suosikeista missä EPT:n turnauspaikassa hyvänsä.

Joe Hachem

On osoittanut olevansa varteenotettava pelaaja voitettuaan WSOP-päätapahtuman ja sen perään WPT-tittelin erittäin kovatasoisessa finaalipöydässä. Hän on mahtava turnauspelaaja ja yhteistyö Pokerstarsin kanssa tarkoittaa, että hän tulee varmasti pelaamaan useissa EPT-tapahtumissa.

Scotty Nguyen

Vaikka hän oli jo voittanut useita WSOP-rannekkeita (myös yhdestä päätapahtumasta), WPT-tapahtumissa Scotty pääsi finaalipöytään toisensa jälkeen, muttei koskaan selvinnyt voittajaksi. Vihdoin viimein hän onnistui saamaan WPT-tittelin Tunicassa viime vuonna. Tänä vuonna hänellä oli useita vaikuttavia suorituksia WSOP-turnauksessa. Scottyn mahdollisuuksia heikentää se, ettei hän ota säännöllisesti osaa EPT-turnauksiin.

Barry Greenstein

Hän on voittanut WSOP-rannekkeen ja useita WPT-titteleitä. Greenstein on kokenut rahapelien ja turnausten pelaaja, ja nyt kun hän on alkanut osallistua EPT-tapahtumiin yhä useammin, on hyvin todennäköistä, että hän menestyy jossain niistä. Tämän kilpailun musta hevonen.

Roland De Wolfe

Toisin kuin kaikilla edellä mainituilla pelaajilla, Rolandilla on jo EPT-titteli hankittuna, WPT-tittelin lisäksi. Hän on osoittanut olevansa varsinainen monsteri haalimaan pelimerkkejä turnauksissa. Häneltä puuttuu enää WSOP-ranneke ja kolmikko on kasassa. Itse uskon hänen vievän voiton tässä kilvassa yksinkertaisesti siitä syystä, että hänen päämääränsä on helpoin saavuttaa. WSOP-rannekkeen voittaminen ei toki ole mikään helppo tehtävä ja kilpailijoita on paljon, mutta kun joka vuosi järjestetään lähes 60 WSOP-tapahtumaa, hänellä on eniten tilaisuuksia hoitaa homma kotiin.

Toim. huom.: Voit hankkia osallistumisoikeuden kaikkiin suuriin tapahtumiin
PokerStarsissa.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories