PokerNews Cup Update – Voita matka Australiaan!

PokerNews Cup Update – Voita matka Australiaan! 0001

Ensimmäinen koskaan järjestetty PokerNews Cup Australia-turnaus alkaa lokakuun 21. päivä ja se huipentuu mahtavaan AUD$3000 –päätapahtumaan. PokerNews järjestää yli 25 fantastista PokerNews Cup Australia –ilmaisturnausta, jotka on tarkoitettu vain PokerNewsin pelaajille. Jokaiseen PokerNews Cup Australia –palkintopakettiin sisältyy pääsylippu AUD$3000 PokerNews Cup Australia -päätapahtumaan, majoitus kuudeksi yöksi Crown Promenade Hotellissa ja lisäksi $1500 käteistä matkoihin ja muihin kuluihin. Varmista nyt paikkasi näihin tulossa oleviin freerolleihin!

Lauantaina 15. syyskuuta klo 16.00 EDT – Gnuf Poker

Tähän turnaukseen osallistumisoikeuden hankkiminen on jo päättynyt, mutta seuraavaan Gnuf Pokerin $5000 PokerNews Cup Australia –freerolliin sen voi vielä hankkia, jos he lataavat Gnuf Pokerin koneelleen PokerNewsin kautta, avaavat uuden tilin, tekevät sille talletuksen ja ansaitsevat 100 Gnuf Poker –pistettä ennen perjantaita syyskuun 28. päivää. Osallistumisoikeuden ansainneiden pelaajien on rekisteröidyttävä turnaukseen. Rekisteröityminen alkaa 23 tuntia ennen turnauksen alkua.

Sunnutaina 16. syyskuuta klo 16.00 EDT – Duplicate Poker

Lataa Duplicate Poker koneellesi PokerNewsin kautta, avaa uusi tili ja tee sille talletus. Pelaajat rekisteröityvät sen jälkeen automaattisesti kaikkiin jäljellä oleviin $5000 PokerNews Cup Australia –ilmaisturnauksiin Duplicate Pokerilla. Jos pelaajat haluavat osallistua näihin ilmaisturnauksiin, heidän on täytettävä kaikki vaatimukset vähintään 24 tuntia ennen turnauksen alkua.

Maanantaina 17. syyskuuta klo 14.00 EDT – Everest Poker

Ladattuaan Everest Pokerin koneelleen PokerNewsin linkkien kautta pelaajien on avattava uusi tili ja tehtävä sille talletus. Sen jälkeen pelaajien on annettava bonuskoodi pnewscup7, jolla he rekisteröityvät automaattisesti freerolliin. Pelaajien täytyy muistaa tarkistaa, että turnaus on tarjolla lobbyssä ennen kuin antavat bonuskoodin.

Keskiviikkona 19. syyskuuta klo 15.00 EDT – PokerStars

Vaikka tähän ilmaisturnaukseen ei enää voikaan hankkia osallistumisoikeutta, pelaajat voivat ansaita sen seuraavaan mahtavaan $10,000 PokerNews Cup Australia –freerolliin, joka alkaa keskiviikkona 3. lokakuuta klo 15.00 EDT. Voidakseen osallistua pelaajien täytyy ladata PokerStars koneelleen PokerNewsin kautta, avata uusi tili ja tehdä sille talletus. Sen jälkeen pelaajien täytyy ansaita 300 Frequent Player –pistettä syyskuun 15. päivän ja syyskuun 30. päivän välisenä aikana. Osallistumisoikeuden hankkineet pelaajat saavat pääsylipun, jota käytetään turnaukseen rekisteröitymiseen.

Kaksi parhaiten menestynyttä pelaajaa saa kumpikin $5000 PokerNews Cup Australia – palkintopaketin.

Keskiviikkona 05. syyskuuta klo 15.00 EDT – TonyGPoker

Lataa TonyGPoker koneellesi PokerNewsin kautta ja avaa uusi tili. Talletuksen tehtyään pelaajien on ansaittava 200 TonyGPoker-pistettä ja käytettävä niitä turnauksen buy-in –maksuna ennen tiistaita syyskuun 18. päivää.

Torstaina 20. syyskuuta klo 15.00 EDT – Titan Poker

Kun pelaajat ovat ladanneet Titan Pokerin koneelleen PokerNewsin kautta, heidän täytyy avata uusi tili. Pelaajien täytyy sen jälkeen tehdä sille talletus, ansaittava yksi ainoa Titan Poker –piste ja käytettävä sitä turnauksen buy-in –maksuna. Kaikki vaatimukset pitää täyttää ennen keskiviikkoa syyskuun 19. päivää.

Perjantaina 21. syyskuuta klo 16.00 EDT – PartyPoker

Lataa PartyPoker koneellesi PokerNewsin kautta, avaa uusi tili ja tee sille talletus. Pelaajien on sen jälkeen pelattava 100 reikattua kättä ennen sunnuntaita syyskuun 16. päivää. Osallistumisoikeuden saaneiden pelaajien on rekisteröidyttävä turnaukseen, kun se ilmestyy lobbyyn.

Perjantaina 21. syyskuuta klo 21.00 EDT – Full Tilt Poker

Lataa Full Tilt Poker koneellesi PokerNewsin kautta, avaa uusi tili, tee sille talletus ja ansaitse 300 Full Tilt Poker –pistettä ennen syyskuun 16. päivää, niin rekisteröidyt automaattisesti tähän ilmaisturnaukseen.

Lauantaina 22. syyskuuta klo 21.00 EDT – Wingows Poker

Kun pelaajat ovat ladanneet Wingows Pokerin koneelleen PokerNewsin kautta, heidän on avattava uusi tili, tehtävä sille talletus ja pelattava 100 reikattua kättä ennen perjantaita syyskuun 21. päivää. Osallistumisoikeuden ansainneet pelaajat saavat pääsylipun 12 tuntia ennen turnauksen alkamista, ja heidän tulee käyttää sitä rekisteröityessään freerolliin.

Sunnuntaina 23. syyskuuta klo 08.00 EDT – Pacific Poker

Voidakseen osallistua turnaukseen, pelaajien on ladattava Pacific Poker koneelleen PokerNewsin kautta. Avattuaan uuden tilin ja tehtyään sille talletuksen pelaajien on ansaittava 100 Pacific Poker –pistettä ennen syyskuun 19. päivää. Oikeuden ansainneiden pelaajien täytyy rekisteröityä turnaukseen, kun se ilmestyy lobbyyn.

Kaikki PokerNews Cup Australia –ilmaisturnauksemme on tarkoitettu ainoastaan PokerNewsin pelaajille. Ne pelaajat, jotka ovat jo aiemmin kirjautuneet PokerNewsin kautta, voivat myös pelata näissä ilmaisturnauksissa, kunhan täyttävät muut osallistumisvaatimukset.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories