Voita VIP-paketteja Oktoberfestiin PartyPokerilta

Voita VIP-paketteja Oktoberfestiin PartyPokerilta 0001

PartyPokerilla on nyt meneillään upea tarjouskampanja vuoden 2007 Oktoberfest-juhlille!

Tarjouskampanja jatkuu 28. syyskuuta asti ja pelaajilla on mahdollisuus päästä Müncheniin elämänsä juhliin. Voittoina on 12 VIP-pakettia. Palkintopaketteihin sisältyy

* $500USD matkakuluihin

* Majoitus kahdelle hengelle viiden tähden loistohotellissa

* Päivälliset perjantai-iltana, joihin kuuluu freeroll–pokeriturnaus. Tapahtuman voittaja saa $12,000 PartyPoker.com Million Cruise –palkintopaketin.

* Go Kart –elämys

* VIP-kohtelu P1-yökerhossa

* VIP-päivälliset ja juhlat kuuluisassa hippodromi-teltassa

Mitä maksaa pääsy tähän vuoden parhaaseen juhlaan?

Voit osallistua Oktoberfest –satelliittipöytiin ansaittuasi 20 Party-pistettä. Voit hankkia osallistumisoikeuden myös erityiseen Tell-a-Friend Oktoberfest-satelliittiturnaukseen, kun tuot 2 ystävää PartyPokerille ennen 27. syyskuuta.

PartyPoker järjestää kaksi suurta tapahtumaa, joissa kummassakin on jaossa 6 palkintopakettia. Turnaukset pidetään perjantaina 21. ja perjantaina 28. syyskuuta klo 14.30 ET. Näihin suurtapahtumiin voi hankkia osallistumisoikeuden kolmella tavalla. Ensinnäkin, pääsemällä kymmenen parhaan joukkoon päivittäisissä 20 pisteen turnauksissa. Toiseksi, pääsemällä 25 parhaan joukkoon 50 pisteen turnauksessa. Kolmanneksi, ansaitsemalla 750 pelaajapistettä ennen Oktoberfest-finaalia. Näillä keinoilla rekisteröidyt automaattisesti turnaukseen.

Näihin juhliin odotetaan 6 miljoonaa ihmistä joka puolelta maailmaa, joten tapahtuma on todella kokemisen arvoinen. Ryhdy siis toimeen ja tule PartyPoker.com –sivuille kokeilemaan onneasi. Voit voittaa elämäsi palkintopaketin. Kuten PartyPoker.com –edustaja sanoi: "Ei ole epäilystäkään siitä, että 20 pistettä on pieni hinta uskomattomasta elämyksestä."

PartyPoker houkuttelee pelaajia vielä muillakin tarjouksilla. Jäljellä on vielä kaksi $5000 PokerNews Cup -ilmaisturnausta. Nämä freerollit on tarkoitettu niille pelaajille, jotka kirjautuvat sivuille PokerNewsin kautta. Liity PartyPokeriin tänään ja voita matka Müncheniin Oktoberfest-juhlille tai Melbourneen PokerNews Cup –turnaukseen.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories