Pamela Anderson naimisiin pokerinpelaajan kanssa

Pamela Anderson naimisiin pokerinpelaajan kanssa 0001

Kuuluisa Hollywood-näyttelijä Pamela Anderson on mennyt naimisiin kolmannen kerran. Pitkäaikainen ystävä ja ammattilaispokerinpelaaja Rick Salomon rengasti Andersonin lauantai-iltana Las Vegasin Mirage-hotellissa. Pienimuotoisessa tilaisuudessa 40-vuotiaalla Andersonilla oli yllään Valentinon suunnittelema valkoinen denimpuku.

Häät vietettiin puolessatoista tunnissa, jonka verran Andersonilla oli aikaa kahden taikashow'n välissä, joissa hän esiintyi. Show'n yleisö koki yllätyksen, kun Anderson ilmoitti, "Hei, menin juuri naimisiin… menin, ihan oikeasti", Anderson sanoi esiinnyttyään illan toisessa taikanäytöksessä. "Olen aivan suunniltani. Tämä oli suuri päivä, todella suuri päivä".

60 juhlavieraan joukossa olivat Andersonin kaksi lasta ja Spiderman-tähti Tobey Maguire. Hollywoodilainen Maguire on myös hyvin kiinnostunut pokerista.

Entinen Baywatchin tähti on ollut aiemmin naimisissa Tommy Leen ja Kid Rockin kanssa. Hän ilmoitti olevansa rakastunut amerikkalaisessa päiväohjelmassa Ellen DeGeneres show'ssa. Lähetyksessä Anderson kertoi kuinka romanssi oli alkanut. Anderson oli rakastunut Salomoniin velkaannuttuaan hänelle korttipelissä.

"Maksoin pokerivelat seksillä, ja rakastuin", Anderson kertoi DeGeneresille uudesta poikaystävästään. "Se on niin romanttista. Se on oikea romanssi".

Salomonilla on ollut suhde toiseenkin kuuluisaan naiseen. Salomon oli aiemmin naimisissa Beverly Hills 90210 näyttelijän Shannon Dohertyn kanssa hetken aikaa vuonna 2002. Hiljattain hän oli "toisena" tähtenä Paris Hiltonin seksivideolla One Night in Paris.

Salomon on menestynyt kohtuullisen hyvin myös pokerissa. Hänen kolme parasta turnaussaavutustaan ovat:

28. toukokuuta 2006, $2,000 No Limit Hold'em

Mandalay Bay Poker Championship, Las Vegas 5. sija $13,010

28. heinäkuuta 2006, $10,000 No Limit Texas Hold'em - World Championship -tapahtuma, Las Vegas 196. sija $42,882

23. kesäkuuta 2007, $5,000 No Limit Hold'em

Bellagio Cup III, Las Vegas 4. sija $18,905

Toim. huom.: Emme voi luvata sinulle Pamela Andersonia, mutta jos liityt Everest Pokeriin, sinulla on varmasti aivan yhtä hauskaa!

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories