PokerStarsin EPT Baden Päivä 1: Johdossa Lyloff, Wahlroos, Antonius

PokerStarsin EPT Baden Päivä 1: Johdossa  Lyloff, Wahlroos, Antonius 0001

282 maailman huippupelaajaa on kokoontunut Badeniin Itävaltaan, jossa pelataan PokerStarsin European Poker Tour - Baden €8,000 päätapahtuma. Palkintopotti on €2,143,200, ja ensimmäisestä sijasta maksetaan sievoiset €670,800. Turnaukseen osallistuu useita tunnettuja pelaajia, mm. Ram Vaswani, Barry Greenstein, vuoden 2005 EPT Baden -mestari Patrik Antonius, Marcel Luske ja WSOP Europe päätapahtuman mestari Annette Obrestad. Päivän päättyessä lähes puolet pelaajista oli karsiutunut. Suurin stäkki oli Sander Lyloffin hallussa, mutta Antonius, Greenstein ja Hevad 'RainKhan' Khan olivat aivan kintereillä.

Nikolaus 'Kiabuxxe' Jedlicka aloitti päivän vahvasti ja tuplasi ensimmäisellä tasolla{a-Spades}{8-Spades}kädellä kun floppiin oli tullut{k-Spades}{q-Spades}{4-Diamonds}. Hänen vastustajansa oli flopannut pohjasetin{4-Clubs}{4-Hearts} kädellään, ja Jedlicka sai saletin värin, kun turnissa pöytään tuli{6-Spades}. Riverissä tullut{3-Diamonds}ei auttanut vastustajaa saamaan täyskättä ja niin nuori itävaltalainen oli saanut upean alun turnaukselleen. Ikävä kyllä hänen onnensa ei jatkunut ja hän putosi ensimmäisen päivän loppupuolella.

Dario Minierin peli oli yhtä vuoristorataa koko päivän. Pelin alkuvaiheessa hän sai koottua itselleen yhden suurimmista stäkeistä, mutta päivän päättyessä hänellä oli enää pieni pino jäljellä, kun hänen aggressiivinen pelinsä ei tuottanut tulosta ruokatauon jälkeen. Toiset nettitähdet eivät pärjänneet niinkään hyvin, Sorel 'Imper1um' Mizzi sai vastaansa salettivärin ja putosi jo päivän alkuvaiheessa. Bertrand 'ElkY' Grospellier ja Annette 'Annette_15' Obrestad putosivat myös ennen kuin päivä 1 oli päättynyt.

John Kabbaj karsiutui päivän puolivälissä, kun hän hävisi isolla parilla ässäparille kahdessa peräkkäisessä jaossa. Ensimmäisen kerran vastustaja maksoi Kabbajn ennen floppia tekemän re-reissun, ja floppiin tuli{9-Spades}{2-Hearts}{6-Diamonds}. Kabbaj check-reissasi all iniin{q-Clubs}{q-Spades}kädellä, ja vastustaja maksoi välittömästi ässäparillaan. Rouvaa ei tullut turnissa eikä riverissä, ja Kabbajn pino koki kovan kolauksen. Jo seuraavassa kädessä Kabbaj meni all in pienestä blindista{j-Diamonds}{j-Clubs}kädellä, kun häntä ennen olevat pelaajat olivat tehneet korotuksen ja maksun. Yksi ainoa pelaaja maksoi ja käänsi esiin{a-Hearts}{a-Spades}. Flopissa tullut{a-Clubs}päätti Kabbajn turnauksen siihen.

Muita päivän 1 aikana pudonneita kuuluisia pelaajia olivat Vanessa Rousso, Andy Black, Roland De Wolfe ja Jeffrey Lisandro. Mark Vos onnistui nousemaan pienellä pinollaan neljännelle sijalle pelin viimeisellä tasolla. Hänen stäkkinsä ampaisi 6,300:sta 32,600:aan. Päivän päättyessä kymmenen kärki oli seuraava:

Sander Lyloff – 53,300

Thomas Wahlroos – 41,200

Patrik Antonius – 35,200

Mark Vos – 32,600

Voitto Rintala – 29,700

Barry Greenstein – 28,300

Hevad Khan – 28,000

Pascal Perrault – 23,700

Julian Thew – 23,000

Robert Binelli – 23,000

Peli jatkuu Badenissa maanantai-iltana, kun 156 pelaajaa palaa pöytien ääreen. Tämän pelipäivän aikana pitäisi päästä jo rahasijoille.

More Stories

Other Stories