Venäjän RSPF-mestaruusturnaus ja Moscow Millions ottavat vauhtia

Venäjän RSPF-mestaruusturnaus ja Moscow Millions ottavat vauhtia 0001

2007 on ollut jo tähän mennessä merkittävä vuosi venäläiselle pokerille, mutta tulevan kuukauden aikana se muuttuu entistä merkittävämmäksi. Marraskuun 24. päivänä Venäjän pokeriurheilufederaatio, RSPF (Федерация Спортивного Покера России) aikoo aloittaa ensimmäisen mestaruusturnaussarjansa, jossa pelataan kolme turnausta kolmen päivän aikana. Turnaus huipentuu $3,150 buy-in no-limit hold'em freezeout –tapahtumaan marraskuun 26. päivä. RSPF –mestaruusturnaus pelataan vain pari päivää ennen Moscow Millions –turnausta, joten tiedossa on kaikkien aikojen houkuttelevin pokeriviikko Venäjällä.

Aiemmin tänä vuonna Venäjän Federatiivinen liikunta- ja urheiluvirasto julisti, että valvotut pokeriturnaukset luokitellaan virallisiksi urheilukisoiksi. Päätös oli mahtava voitto RSPF:n järjestäjille, sillä se antoi uutta toivoa pokerin noususta maassa, jossa peliteollisuutta pyritään paraikaa supistamaan ankaralla kädellä. Turnauksen järjestäjillä on silti ollut runsaasti hankaluuksia. Nettipelien jättiläinen Full Tilt Poker oli alun perin julistettu tapahtuman pääsponsoriksi, mutta se vetäytyi tehtävästä vedoten muihin sitoumuksiin. Sen jälkeen tapahtumaa siirrettiin kuukaudella nykyiseen ajankohtaan.

Näistä takaiskuista huolimatta turnauksen järjestäjät kokosivat voimansa nopeasti, ja tekevät nyt viime hetken valmisteluja "Itä-Euroopan kaikkien aikojen suurimpana pokeriturnauksena" mainostettua tapahtumaa varten ( http://www.pokerprofessionals.ru ). Kolmipäiväisen RSPF-tapahtuman jälkeen Moskovan Kosmos-hotellissa alkaa välittömästi Moscow Millions –turnaus, joka kestää 27. – 29. marraskuuta. Turnauksen järjestäjänä toimii venäläispohjainen Poker Professionals –yhtiö. Tuoreen lehdistötiedotteen mukaan yhtiön edustaja Anastasia Bauer uskoo, että turnauksen $10,500 buy-in päätapahtumaan osallistuu ainakin 50 venäläistä pelaajaa, sillä lukuisat venäläiset pokeriklubit ovat isännöineet satelliitteja turnaukseen jo usean viikon ajan. Moscow Millions –turnauksen päätapahtuma kestää kaksi päivää, 28. – 29. marraskuuta. Lopullinen Moscow Millions –voittaja saa haltuunsa kaksi titteliä: Russia's National Poker Champion (Venäjän kansallinen pokerimestari) ja RSPF's Grand Champion of Russia (RSPF:n Venäjän suurmestari).

Täydellinen turnausaikataulu ja rekisteröitymistiedot löytyvät osoitteesta http://www.pokerprofessionals.ru/ .

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories