888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

VIP Points Race -viikonloppu Titan Pokerilla

VIP Points Race -viikonloppu Titan Pokerilla 0001

Titan Poker järjestää mahtavan mainostempauksen tänä viikonloppuna. Tämä suosittu nettipokerihuone palkitsee pelaajansa VIP POINTS RACE –VIIKONLOPULLA! Kampanja kestää vain tämän viikonlopun, ja innokkaat nettipelaajat hyötyvät siitä huomattavasti.

Käynnissä on neljä eri kisaa kaikille Kulta-, Platina-, Titaani- ja Timantti-tason VIP-pelaajille. Kisa kestää lokakuun 19. päivästä lokakuun 21. päivään. Koska jokaiselle VIP-tasolle järjestetään oma kisa, pelaat ainoastaan oman VIP-ryhmäsi pelaajia vastaan. Tämä tarjoaa uskomattoman edun pelaajille.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset. Tarkoitus on kerätä mahdollisimman monta pistettä viikonlopun aikana, ja nostaa sijoitustasi pistekilpailun tulostaulukossa. Parhaat viisikymmentä pelaajaa jokaisesta neljästä kisasta voittavat palkintoja. Joka kisassa on myös "hotspot"-palkintoja, niin että jopa 200. sijalle sijoittunut pelaaja voi saada palkinnon!

VIP Timantti -kisassa on jaossa aivan uskomattomia palkintoja. Voittaja saa pääsylipun ECOOP nro10 –turnaukseen, arvo $1,060 ja toiseksi sijoittunut pelaaja saa $400 käteistä. Kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet pelaajat saavat ECOOP nro 4 –pääsylipun, arvo $268. Viimeisestä viidennestäkymmenennestä sijastakin saa upean palkinnon, pääsylipun $3000 Saturday Special –turnaukseen.

Titaani-kisan voittaja saa $400 käteistä, ja Platina- ja Kulta-kisojen voittajat saavat pääsylipun ECOOP nro 3 –turnaukseen. Myös näiden kolmen kisan palkinnot päättyvät viidennestäkymmenennestä sijasta saatavaan pääsylippuun $3000 Saturday Special –turnaukseen.

Jaossa on yli 200 palkintoa, joten tänä viikonloppuna on hyvä aika alkaa taas pelata Titan Pokerissa. Muista, että saat $50 TÄYSIN ilmaiseksi, kun liityt Titan Pokeriin linkkiemme kautta.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?