Voita paikka vuoden 2007 ECOOP-turnaukseen CD Pokerissa!

Voita paikka vuoden 2007 ECOOP-turnaukseen CD Pokerissa! 0001

CD Poker järjestää yhdessä iPoker Networkin kanssa vuoden 2007 European Championship of Online Poker (ECOOP) –turnauksen. Tapahtuma kestää marraskuun 30. päivästä joulukuun 10. päivään, ja sen aikana pelataan yksitoista mestaruustapahtumaa, joista yksi on tapahtuma 10, $1060 ECOOP –päätapahtuma. Vuoden 2007 ECOOP-turnauksessa on yhteensä 2,5 miljoonan dollarin takuupotti, josta päätapahtuman osuus on siisti miljoona dollaria.

Kerskailuoikeuden (ja mukavan rahapalkinnon) lisäksi jokaisen ECOOP-tapahtuman voittajalle lahjoitetaan tavoiteltu ECOOP-voittajajn ranneke. Lisäksi parhaiten sijoittuneet 50 pelaajaa saavat osallistua erityiseen $50,000 takuupotti-ilmaisturnaukseen, joka järjestetään päätapahtumaa seuraavana päivänä. Ensimmäisenä on $200 No Limit Texas Holdem –tapahtuma, jossa varmasti nähdään kiivasta pokeria. Ensimmäisessä tapahtumassa on $150,000 takuupotti, eli tarjolla on kannattavat palkinnot. Itse asiassa jokaisessa ECOOP:in tapahtumassa on takuuvoittopotti ja sen takia ECOOP onkin aivan mahtava nettiturnaus.

CD Poker isännöi tätä upeaa turnausta, mutta sen lisäksi se tarjoaa PokerNewsin pelaajille viisi yksityistä ECOOP-ilmaisturnausta. Jokaisen ilmaisturnauksen voittaja pääsee pelaamaan päätapahtumaan. Upea palkinto freerollista, ja osallistumisoikeuden hankkiminen on todella helppoa.

Ensimmäinen $1,000 ECOOP -freeroll CD Pokerissa alkaa torstaina 1. marraskuuta klo 13.00 EST. Jokaisena sitä seuraavana torstaina klo 13.00 EST, aina marraskuun 29. päivään asti, järjestetään yksi $1,000 ECOOP –ilmaisturnaus. PokerNewsin pelaajilla on näin viisi yksityistä mahdollisuutta voittaa itselleen paikka vuoden 2007 ECOOP-turnaukseen ilmaiseksi.

Ilmaisturnaukset järjestetään siis seuraavina päivinä:

torstaina 1. marraskuuta

torstaina 8. marraskuuta

torstaina 15. marraskuuta

torstaina 22. marraskuuta

torstaina 29. marraskuuta

Kuten jo mainittiin, kaikki $1,000 ECOOP –ilmaisturnaukset alkavat klo 13.00 EST.

Saadakseen osallistumisoikeuden näihin upeisiin ilmaisturnauksiin CD Pokerilla pelaajien tarvitsee vain ladata CD Poker koneelleen PokerNewsin kautta ja avata uusi tili. Pelaajien täytyy sen jälkeen tallettaa vähintään $50 tililleen ja rekisteröityä turnaukseen, kun se ilmestyy turnauslobbyyn. Pelaajien täytyy pitää huolta, että kaikki osallistumisvaatimukset on täytetty vähintään 24 tuntia ennen jokaisen ilmaisturnauksen alkua. Entiset CD Pokerin pelaajat voivat myös osallistua näihin freerolleihin, kunhan kaikki osallistumisvaatimukset on täytetty.

Joten liity CD Pokeriin PokerNewsin kautta tänään, ja voit pelata osuudestasi miljoonaan dollariin vuoden 2007 European Championships of Online Poker -turnauksessa!

Toim. huom.: CD Poker tarjoaa PokerNewsin pelaajille lisäksi 150 % ensitalletusbonuksen $500 asti, sekä 60 % lisätalletusbonuksen $600 asti joka kuukausi.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories