World Blogger Championship of Online Poker on täällä taas

World Blogger Championship of Online Poker on täällä taas 0001

Näyttää siltä, että lähes jokaisella pokerinpelaajalla on oma blogi, niin Phil Hellmuthilla kuin $0.25/0.50 –pöydissä pelaavalla Matti Meikäläiselläkin. Monet pokeriblogit alkavat otsakkeella "Pokeriurani alku", mutta sitten niitä ei päivitetä puoleen vuoteen. Useimmiten pokeriblogi on kanava, jossa voi kertoa kohdalle osuneesta bad beatistä maailmanlaajuisesti – olitpa sitten maailmanmestari tai tavallinen pelaaja.

Taas kerran PokerStars haluaa muistaa kaikkia bloggaajia kolmannella World Blogger Championship of Online Poker (WBCOOP) –turnauksella. Lokakuun14. päivä järjestetään valtava ilmaisturnaus kaikille bloginpitäjille ja palkintoja on jaossa $40,000 arvosta.

Kaikki parhaiten menestyneet pelaajat saavat joko elektronisia laitteita tai pääsylippuja turnauksiin. Tarjolla on plasmatelevisioita, Xbokseja ja ipodeja, samoin kuin pääsylippuja joihinkin PokerStarsin suurimpiin sunnuntaiturnauksiin (joissain tapauksissa voittajat saavat buy-in –pääsylippuja usean kuukauden edestä). WBCOOP-mestari saa parhaan mahdollisen PokerStars palkinnon, kaikki kulut kattavan lipun Pokerstarsin ensi vuonna järjestettävälle Karibian-risteilylle.

Saa nähdä osallistuuko yksi maailman tuotteliaimmista pokeribloggaajista tähän turnaukseen. Team PokerStarsin Daniel Negreanu, Kidpoker, on julkaissut satoja artikkeleita ja hän päivittää blogiaan säännöllisesti, ehkä useammin kuin kukaan muu kuuluisista pelaajista.

Ainoa pääsyvaatimus on, että sinulla täytyy olla blogi, jota päivitetään säännöllisesti ja joka on vähintään kaksi kuukautta vanha. PokerStarsin väki tarkistaa blogisi, jonka jälkeen rekisteröidyt automaattisesti turnaukseen (joillekin tämä voi olla ensimmäinen kerta, kun joku ulkopuolinen lukee heidän bloginsa). Monet pelaajat unohtavat yleensä päässeensä tähän turnaukseen eivätkä ole yhteydessä, joten voit päästä shorthanded pöytään ja saada ilmaisia blindeja.

Pidätpä sitten blogiasi säännöllisesti tai purat siellä vain huonoa tuultasi silloin tällöin bad beatin jälkeen, tästä $40,000:sta kannattaa kyllä kirjoittaa.

Onko sinulla blogi? Tarvitset myös tilin PokerStarsista voidaksesi osallistua WBCOOP:iin

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories