Bodog juhlii - kohta miljardi kättä pelattu - ja parantaa grafiikkaansa

Bodog  juhlii - kohta miljardi kättä pelattu - ja parantaa grafiikkaansa 0001

Nettipokerihuoneet juhlivat mielellään tasakäsiä, sillä ne saavat paljon julkisuutta jakaessaan avokätisesti rahaa pelaajille. Nyt on Bodog Pokerin vuoro, sillä Calvin Ayren nimikkossivustolla jaetaan miljardis käsi tässä kuussa. Bodog lahjoittaa vähintään $50,000 käteistä ja turnauspaikkoja niille onnekkaille pelaajille, jotka ovat oikeassa pöydässä, kun yksi monesta tasalukukädestä pyörähtää kohdalle. Miljardinnen käden juhlinta osuu samaan aikaan, kun Bodog ilmoittaa tekevänsä järjestelmäänsä uudistuksia, joiden on tarkoitus parantaa pelin sujuvuutta. Samalla ohjelmaan tehdään useita muitakin lisäyksiä.

Bodogin mukaan juhlinnan kohteena on viisi eri tasakättä. Kukin näissä pöydissä istuvista pelaajista saa $109 turnausrahaa, ja lisäksi osuuden käteissummasta, joita on jaossa viisi:

Käsi nro 980,000,000 - $2,000

Käsi nro 985,000,000 - $3,000

Käsi nro 990,000,000 - $4,000

Käsi nro 995,000,000 - $5,000

Käsi nro 1,000,000,000 - $10,000

Suurten rahakäsien lisäksi Bodog juhlistaa tapahtumaa suorittamalla päivittäisiä arvontoja. Joka päivä marraskuun 5. päivästä 26. päivään valitaan sattumanvaraisesti kymmenen pelaajaa, jotka ovat ansainneet riittävästi pelaajapisteitä. Näiden arvontojen voittajat saavat $50 ja sen lisäksi he ovat mukana myös suuressa loppuarvonnassa, jonka voittaneen pelaajan tilille lisätään $12,000 - $1000 kuukaudessa.

Viimeisin ohjelman parannus, jota Bodogin toimitusjohtaja Calvin Ayre mainostaa blogissaan,

lisää ohjelmaan useita uudistuksia pelaajilta saadun palautteen perusteella. Uudistusten joukossa on pöytää kiertävä reunus, jonka avulla on helpompi seurata tapahtumia pelaajien välillä, tässä auttaa myös sen pelaajan korostaminen, joka on pelivuorossa. Muita uudistuksia ovat parannettu ja keskitetty valikkotaulu pelitoimintoja varten sekä uudelleen suunniteltu korttien ja chip countin sijoittelu pelin aikana. Uusi ilme on todellinen parannus visuaalisesti Bodogin aiempiin käyttäjäohjelmiston versioihin.

More Stories

Other Stories