Boris Becker Team Pokerstarsin jäseneksi!

Boris Becker Team Pokerstarsin jäseneksi! 0001

Tämä ei ole vitsi. Tennispelaajien ässä Boris Becker on viimeisin tulokas PokerStarsin sponsoroimien ammattilaisten pitkässä listassa. Kolminkertainen Wimbledon-voittaja vaihtaa tenniskentät vihreään verkaan ja pelaa PokerStarsille sekä live- että nettiturnauksissa ja esiintyy lisäksi uudessa televisiomainoskampanjassa.

"Kun vielä pelasin tennistä ammattilaisena, aloin opetella pelaamaan pokeria silloin tällöin otteluiden välillä, sillä se auttoi minua parantamaan keskittymistäni", Becker kertoi. "Nyt haluan kehittää pokeritaitojani ja pyrin siihen, että pystyn kilpailemaan jopa pokerin huipputasolla."

"Boris Becker on maailmanluokan urheilija, joka on tullut tunnetuksi taistelutahdostaan sekä aggressiivisesta ja viihdyttävästä pelityylistään. Olemme siis iloisia siitä, että hän on ryhtynyt PokerStarsin lähettilääksi", ilmoitti Tamar Yaniv, PokerStarsin EMEA Marketing -johtaja. "Hän kamppaili jokaisesta pisteestä tenniskentällä, joten hänellä on juuri sitä taistelutahtoa, jota jokaisella hyvällä pokerinpelaajalla kuuluukin olla. Nyt PokerStars antaa kaikille niille pelaajille, jotka ovat aina unelmoineet pelaavansa Boris Beckeriä vastaan Wimbledonissa, mahdollisuuden pelata tätä vastaan Dortmundissa."

Becker saa nyt käydä läpi tiukan harjoitusohjelman saadakseen pelitaitonsa vaaditulle tasolle, ja hänen on tarkoitus osallistua European Poker Tourin jäljellä oleviin osaturnauksiin, alkaen EPT Dortmund -turnauksesta tammikuun lopussa. Becker ei ole tuntematon Team PokerNewsissakaan, sillä saimme todistaa, kuinka hän piti pintansa viime kuussa PokerNews Cupissa Melbournessa.

Tämä ei varmaankaan jää ainoaksi yllättäväksi sponsorinimitykseksi pokerimaailmassa. Pokerin suosio ylittää kaikkien odotukset ja edelläkävijänä PokerStars osoittaa, miten monta tasoa pelissä onkaan. Ehkäpä Tim Henmankin innostuu hankkimaan uuden harrastuksen, nyt kun hänellä on ylimääräistä vapaa-aikaa?

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories