Doyle Brunson mukana $800,000 TV-potissa

Doyle Brunson mukana $800,000 TV-potissa 0001

Se tapahtui vihdoin viimein. Kun pelissä on mukana 5 miljoonaa dollaria, on vain ajan kysymys, milloin saadaan pöytään ennätyspotti. Aluksi näytti siltä, ettei High Stakes Poker $500,000 buy-in –pelissä tapahdu mitään mainitsemisen arvoista, ammattilaiset pelasivat paljon tiukemmin kuin heillä on yleensä tapana. Ohjelman mainospätkässä näytetään, kuinka Patrik Antonius ja Jamie Gold ilmoittavat "all-in" ja "call" ja potissa on $750,000, mutta potti meni lopulta jakoon, kun he olivat sopineet, että käsi jaetaan uudestaan kolme kertaa.

Jamie Gold teki parhaansa saadakseen pöytään actionia, mutta jopa Sammy Farha oli haluton lähtemään leikkiin mukaan, kun pöydässä oli niin isot rahat. Saimme nähdä, että Farha päätti olla korottamatta ässäparilla riverissä Goldia vastaan. Hän onnistui myös kippaamaan (vaikuttavasti) kolmoset, kun vastassa oli David Benyaminen värisuora – jos maailmassa on joku, jonka haluaisit kolmosilla värisuoraasi vastaan, se joku on Sammy.

Joten peli oli varsin kesyä kaiken aikaa, jopa maaniset Antonius ja Antonio Esfandiari olivat lähes huomaamattomia ajoittain, samoin pokerilegenda Doyle Brunson. Sitten, illan lähetyksen loppupuolella aivan yhdentekevältä vaikuttava sivukeskustelu saattoi olla kimmokkeena TV-pokerin kaikkien aikojen suurimman potin syntyyn. Gold oli jo valmistautumassa nousemaan pöydästä ja keskusteli edellisenä päivänä Brunsonilta viemästään potista; Brunson oli kipannut 10-korkean värin Goldin 9-korkeaa väriä vastaan.

Silloin varsin passiivisena pysytellyt Brunson korotti $11,000:een kädessään{a-Diamonds}{10-Diamonds}ja sai neljä maksajaa, kun floppiin oli tullut{a-Clubs}{j-Spades}{4-Diamonds}. Brunson löi $40,000 ja Cirque du Soleil -miljardööri Guy Laliberté maksoi{a-Hearts}{5-Hearts}kädellään. Turniin tuli{2-Diamonds}, jolla Brunson sai värivedon ja Laliberté suoran väliinvedon kärkipariensa lisäksi. Brunson löi $110,000 ja Laliberté rereissasi 310,000:een jolloin Brunsonin olisi mentävä all-in, minkä hän tekikin.

Kun Doyle käänsi ensimmäisenä korttinsa näkyviin, Jamien Goldin kommentti oli "sinulla on outeja" – Jamie samoin kuin koko muu pöytä oletti, että Doyle oli häviöllä, eikä vahvasti johdossa, kuten hän itse asiassa oli. Molemmat miehet sopivat, että käsi jaetaan toistamiseen, ja kun Guylle ei tullut silloinkaan apuja, pokerin Kummisetä voitti sopivasti suurimman potin TV-pokerin historiassa, yli $800,000.

Suurin potti oli siihen asti ollut Negreanun ja Hansenin pelaama täyskäsi – neloset –käsi, joka on jo osa pokerin kansanperinnettä. Kukaan ei olisi voinut uskoa, että historia suurin rahakäsi olisi ässäpari 10-kikkerillä, mutta kuten Doyle sanoi, " Kun ei saa paria kahdeksaan tuntiin, sitä sekoaa". Hän kertoi myös, että kun hän kuuli Goldilta kipanneensa voittokäden edellisenä päivänä, hänen taistelutahtonsa nousi. Sen takia hän luultavasti pelasikin käden niin aggressiivisesti.

Jopa Brunsonin kaltainen pokerilegenda näytti hermostuneelta ja jännittyneeltä, kun river-kortti jaettiin ja koko loppuohjelman ajan hän näytti kissalta, joka on juuri saanut kermaa. Saa nähdä, muuttuko ohjelma tulevaisuudessa miljoonan dollarin buy-in –peliksi, mutta minun mielestäni on kiinnostavampaa katsoa, kun pelaajat pelaavat heille sopivalla tasolla ja näyttävät parasta peliään.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories