Hanki paikkasi porras kerrallaan Asia Pacific Poker Tour -turnaukseen

Hanki paikkasi porras kerrallaan Asia Pacific Poker Tour -turnaukseen 0001

Nyt on olemassa helpompi tapa hankkia osallistumisoikeus joihinkin maailman suurimmista turnauksista. Ok, ehkei helpompi, mutta systeemi on todella edullinen pelaajille. PokerStars on ottanut käyttöön "step"-turnaukset, joissa voi hankkia osallistumisoikeuden APPT:hen.

PartyPoker teki step-turnaukset tunnetuiksi pari vuotta sitten ja toi markkinoille asteittaisen mahdollisuuden tehdä pienemmällä riskillä rahaa SNG –turnauksissa. Step-turnauksiin kuuluu useita portaita, ja jos voitat tai sijoitut hyvin yhdellä portaalla, pääset seuraavalle portaalle. Sen sijaan että häviäisit rahasi, jos et pääse seuraavalle portaalle, voit saada hieman rahaa tai uuden mahdollisuuden samalla portaalla selviydyttyäsi kärjen tuntumaan.

PokerStarsin step-satelliittisysteemissä sinulla on useita mahdollisuuksia yrittää voittaa paikkasi suureen turnaukseen, jopa niin, ettet menetä rahojasi. Useimmiten 1. ja 2. sijalle päässyt pelaaja pääsee seuraavalle portaalle ja 3. sijalle päässyt pelaaja saa yrittää uudelleen samalla portaalla. 4. sijalle päässyt pelaaja saa yleensä pienen voittosumman tai siirtyy alemmalle portaalle, ettei häviö tuntuisi niin karvaalta.

Portaiden aloitusmaksut ovat:

Porras 1: $7.50 tai 500 Frequent Player -pistettä (FFP:tä).

Porras 2: $27 tai 1750 FFP:tä.

Porras 3: $84 tai 5125 FFP:tä.

Porras 4: $215 tai 13500 FFP:tä.

Porras 5: $700.

Porras 6: $2000.

Kun olet päässyt 6. portaalle, voit valita pelaatko $9000 Sydneyn APPT- vai $4500 Macaon APPT –tapahtumasta. Kaksi Sydneyn satelliitissa parhaiten sijoittunutta pelaajaa voittaa pääsylipun ja kulut tapahtumaan, ja Macaon satelliitissa pääsylippu ja kulut annetaan neljälle parhaiten sijoittuneelle pelaajalle. Voit myös ostaa pääsylipun mille tahansa haluamallesi portaalle.

Tästä PokerStarsin uudesta systeemistä tulee varmasti suosittu, sillä varsinkin supersatelliitteja on erittäin vaikea voittaa nykyisin. Toisin kuin muissa turnauksissa, rahasijoja ennen karsiutuminen ei pudota sinua kokonaan pois pelistä, vaan tiputtaa sinut yhden portaan alemmaksi. Toivottavasti tämä uusi satelliittisysteemi jatkuu myös EPT- ja WSOP-tapahtumia varten.

Hoida homma porras kerrallaan vain PokerStarsissa

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories