High Stakes Poker jatkuu, minimi Buy-in nyt $500,000

High Stakes Poker jatkuu, minimi Buy-in nyt $500,000 0001

Yleensä emme välitä kertoa tällä sivulla amerikkalaisista TV-ohjelmista. Mutta kun kyseessä on maailman suurin pokerishow, High Stakes Poker, tiedämme, että hyvin monet pelaajat ovat YouTuben ääressä heti tiistaiaamuna nähdäkseen viimeisimmän jakson!

Siitä tuntuu olevan jo ikuisuus, kun Gus Hansen ja Daniel Negreanu pelasivat televisioidun pokerin historian suurimmasta potista. Hansenilla oli viitospari Negreanun kuutosparia vastaan. Hansen sai 5-neloset turnissa ja Daniel sai täyskäden. Potissa oli $575,000, eikä moni uskonut että televisiossa nähtäisi suurempaa pottia pitkään aikaan.

Mutta tilanne on varmasti toinen jo parin viikon päästä, sillä tästä lähtien buy-in on minimissään $500,000, kun se aiemmin oli $100,000. Tämä peli ei ole tarkoitettu heikkohermoisille, ja voi olla että jo parin jakson päästä nähdään miljoonan dollarin potti. Pelit on kuvattu jo aiemmin, mutta niistä ei ole vuotanut tietoja yleisölle.

Aloitusjakso on kuin katsojien unelma. Patrik Antonius, Doyle Brunson, Jamie Gold, Daniel Negreanu, Antonio Esfandiari, Barry Greenstein ja Sam Farha lyövät kaikki peliin puoli miljoonaa. Pelissä on 5 miljoonaa dollaria ja Brunson on myöntänyt, että tämä peli on aivan liian suurta useimpien pelaajien pelipankille.

Jokerina pakassa on liikemies Guy Laliberte, joka on Cirque du Soleil –ryhmän perustaja. Guy pelaa huvin vuoksi ja olisi yleisesti ottaen hätää kärsimässä, kun vastassa on pöytä täynnä ammattilaisia. Mutta kuten Brunson sanoi, hän on ainoa pelaaja pöydässä. jolla on varaa pelata tällaisilla panoksilla. Laliberte on luvannut lahjoittaa mahdolliset voittonsa hyväntekeväisyyteen.

Menossa oleva neljäs kausi on ollut tähän mennessä hyvää viihdettä. Olemme saaneet nähdä Phil Hellmuthin karistavan niskastaan edellisten kausien epäonnen ja pelaavan mainiota pokeria, samoin kuin Jamie Goldin, joka oli edellisen kauden suurimpia häviäjiä. Hullunhauska 7-2 –peli on ollut todellinen hitti, ja sitä tullaan varmasti jäljittelemään pokerihuoneissa joka puolella maailmaa. Selostajanaitiossa istuu sanavalmis Gabe Kaplan, jonka naseva vitsailu on aina huipputasoa.

Yksi asia on ainakin varma. Luvassa on kaikkien aikojen kiivainta ja hulluinta rahapeliä. Seuraava jakso näytetään Amerikassa maanantai-iltana ja netissä sen voi nähdä varhain tiistaiaamuna.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories