Saavuta unelmasi Everest Pokerissa

Saavuta unelmasi Everest Pokerissa 0001

Everest Poker on taas keksinyt uuden tavan parantaa erinomaista asiakaspalveluaan, kun se ilmoitti tällä viikolla uudesta Live The Dream –tarjouksestaan. Aivan kuin Idols-kisassa Everest Poker aikoo muuttaa kymmenen pelaajaa yhdessä yössä huippupelaajiksi ja sponsoroiduiksi ammattilaisiksi vuodeksi 2008.

Kymmenen onnellista voittajaa saa vuoden mittaisen sponsoripaketin, ja he pääsevät matkustelemaan ympäri maailmaa ja osallistumaan suurimpiin turnauksiin ilmaiseksi. Toisin kuin muut pokerihuoneet, jotka sponsoroivat vain rikkaita mestareita, joilla olisi luultavasti itselläänkin varaa ylelliseen elämäntyyliin, Everest Poker antaa tavallisillekin pelaajille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa. Sponsoripaketti on $100,000 arvoinen ja siihen sisältyy:

• European Poker Tour Season 4 Grand Final ($13,000 buy-in)

• World Series of Poker -päätapahtuma ($10,000 buy-in)

• Kaksi World Series of Poker -sivutapahtumaa (2 x $2,500 buy-in)

• Kaksi World Poker Tour Season 7 -tapahtumaa (2 x $15,000 buy-in)

• Kaksi European Poker Tour Season 5 -tapahtumaa (2 x $10,500 buy-in)

• Sekä $21,000 käteistä kuluihin

Osallistumisoikeuden hankkiminen tähän turnaukseen tapahtuu aivan eri lailla kuin missään aiemmassa tarjouksessa. Ensin täytyy päästä 200 parhaan pelaajan joukkoon. On kaksi tapaa tehdä se; osallistumisoikeuden voi joko hankkia lukuisten online-satelliittien kautta tai parhaiten sijoittuneet pelaajat koko turnauksen tulostaulukossa saavat paikan automaattisesti.

Kun olet päässyt finaaliin, on vuorossa todellinen pokeripersoonallisuutesi testi. Tämä vaihe on nimeltään Casting Call, ja sinun täytyy suoriutua kymmenen parhaan joukkoon esiintymiskokeen perusteella. Eli sinun on osoitettava nettipelitaitosi, live-turnauspelitaitosi, persoonallisuutesi, tietosi Everest Poker –tuotemerkistä, sekä bloggaus- ja puhetaitosi. Saat oman web-sivun tätä varten ja yleisö saa äänestää suosikkiaan tulevaksi huippupelaajaksi.

Jos siis uskot olevasi seuraava pokerin Mouth tai päihittäväsi Antoniuksen ulkonäölläsi, kirjaudu Everest Pokeriin, ja saattaa olla, että ensi vuonna kirjoitamme sinusta täällä PokerNewsin sivuilla.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories