Suuret nettipokerihuoneet vastaavat turvallisuusepäilyihin

Suuret nettipokerihuoneet vastaavat turvallisuusepäilyihin 0001

Turvallisuus on tällä hetkellä pokeriyhteisön tärkeimpiä puheenaiheita Absolute Poker ja WCOOP- skandaalien jälkeen. Tällä viikolla pokerin supertähti ActionJeff oli väittänyt uskovansa, että yhtä suurimmista pokerihuoneista on peukaloitu, vihjaten että turvakysymykset ovat huipputasolla yhtä suuri huolenaihe kuin kaikkialla muuallakin.

Pokeritoimittaja Earl Burton otti tällä viikolla yhteyttä joihinkin suurimmista pokerioperaattoreista, tiedustellakseen näiden ohjelmistojen turvallisuudesta. Earl kysyi erityisesti, oliko heidän ohjelmoinnissaan sellaista virhettä, joka mahdollistaisi sen, että joku voisi nähdä toisten pelaajien kortit reaaliajassa.

Full Tilt Poker vastasi, että oli täysin mahdotonta, että käyttäjä voisi nähdä toisten pelaajien kortit systeemin sisältä tai sen ulkopuolelta. "Tallennamme pelaajakorttitiedot, vaikkakaan emme reaaliajassa, joten turva- ja tutkintatiimimme voi myöhemmin tutkia mahdollista epäilyttävää tai kyseenalaista toimintaa. Olemme jakaneet kortteja yli kolme vuotta, eikä Full Tilt Pokerin turvajärjestelmässä ole sinä aikana ollut kertaakaan häiriöitä."

Absolute Pokerin sisarsivusto Ultimate Bet on suuren paineen alla pystyäkseen rauhoittamaan asiakkaansa. Asiakaspalvelun edustaja vastasi Burtonille:

"Ultimate Bet on jakanut kortteja netissä vuodesta 2000 lähtien ja meillä on käytössä tiukat turvatoimet, joilla varmistamme asiakkaidemme luottamuksen ja turvallisuuden. Järjestelmämme turvallisuus on meille Ultimate Betissä ensiarvoisen tärkeää. Aina kun pelaaja tulee sivuillemme tai pelaa siellä, kaikki luottamukselliset tiedot koodataan salaisiksi. Käytämme sivujemme servereissä tietoturvatekniikkaa varmistaaksemme, että aina kun asiakkaamme tekee noston, tutkii pelattujen käsien tiedostojaan tai tallettaa varoja tililleen jne. tämän verkkoyhteys on suojattu samalla tekniikalla kuin verkkopankkien sivuilla. Kaikki asiakkaamme tietokoneen ja meidän servereidemme välinen tietoliikenne on salattu julkisilla/yksityisillä salausavaimilla. Nämä avaimet vaihdetaan usein."

Markkinajohtaja PokerStars vastasi Burtonille, että kun he kehittivät ohjelmaansa, he kiinnittivät erityisesti huomiota siihen, että pelaajakorttien näkeminen oli mahdotonta, jottei tämänkaltaista selkkausta pääsisi tapahtumaan. Tiedot pelaajakäsistä tallennetaan, jotta yhteispeliepäilyt voidaan tutkia, mutta tietoihin ei pääse käsiksi ennen kuin käsi on pelattu loppuun ja potti on annettu voittajalle.

Toim. huom.:Tämä artikkeli on lyhennelmä Barry Carterin artikkelista.

Saat $50 ylimääräistä, kun avaat tilin Everest Pokerissa

More Stories

Other Stories