PokerNewsille oma kanava PokerTubessa

PokerNewsille oma kanava PokerTubessa 0001

Pokerivideoita esittävä nettisivusto PokerTube.com ja pokerin asiantuntija PokerNews.com ovat ilmoittaneet ryhtyvänsä yhteistyöhön. PokerNews saa videosivuston ensimmäisen yksityisen 'kanavan', jolla näytetään PokerNewsin videoita.

PokerTube aloitti toimintansa helmikuussa 2007 ja se on kasvanut yhdeksi alan suosituimmista videoyhteisöistä. Se tarjoaa kattavan valikoiman pokeriin liittyviä videoita, mm. videoblogeja, televisioitua pokeria sekä korttitemppuja.

"PokerTubesta on tullut hämmästyttävän lyhyessä ajassa se paikka, mihin pokerista kiinnostuneet suuntavat, kun haluavat nähdä parhaat palat televisiossa esitetystä pokerista. Katsojalukumme ovat nousseet selvästi sen jälkeen, kun saimme videomme PokerTubeen. Olemme ylpeitä siitä, että me olemme ensimmäinen yhteisö, joka saa oman kanavansa PokerTubessa ja pyrimme tarjoamaan PokerTuben vierailijoille parhaat mahdolliset videot", kertoi John Caldwell, PokerNews.comin päätoimittaja.

PokerTube.Comin johtaja Stefan Wittmoss on yhtä innostunut tästä yhteistyöstä ja ilmoitti, " Tämä on uusi askel siinä, että PokerTube kehittyy keskeisimmäksi pokeriin liittyviä videoita esittäväksi sivustoksi. Olemme hyvin innoissamme siitä, että PokerNews on meidän ensimmäinen Partner Channel -kumppanimme."our PokerNews Channel

PokerTube.com on tunnettu siitä, että sieltä on todella helppo löytää haluamansa videot. Sivuilla on selkeät listat suosituimmista pokerivideoista ja arkistoista löytyy mm. videonauhoja World Series -päätapahtumista aina vuodesta 1970 asti.

PokerNewsin oman kanavan löydät osoitteesta

http://www.pokertube.com/Channels/Default.aspx?ChannelID=4094 , siellä näet kaikki haluamasi videot.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories