PokerStars.net EPT Praha, päivä 3: Lauttamus finaalipöytään

PokerStars.net EPT Praha, päivä 3: Lauttamus finaalipöytään 0001

PokerStars.net European Poker Tour Prahan päätapahtuman päivän 3 aloitti 32 pelaajaa. He eivät hukanneet aikaa, vaan pudottivat toisiaan ripeään tahtiin. Päivän päättyessä jäljellä olivat enää finaalipöydän pelaajat, joista yksi on Suomen Juha Lauttamus. Puolet osanottajista karsiutui kahden ensimmäisen tunnin aikana, ensimmäisenä Nicky Goodall, joka sai lähdöt jo ensimmäisessä pelatussa kädessä.

Juha Lauttamus avasi pelin korotuksella ja Goodall meni all in. Nedzib Suman re-reissasi all in ja Lauttamus kippasi. Goodall näytti{a-Hearts}{j-Spades}ja Sumanilla oli{q-Diamonds}{q-Spades}. Pöytään tuli{k-Diamonds}{9-Clubs}{6-Hearts}{3-Spades}{4-Hearts}ja Goodall putosi ennen kuin hänen tuolinsa kerkisi edes lämmetä. Lauttamus oli myöhemmin mukana massiivisessa kädessä Tommy Pavlicekin ja Mikael Norinderin kanssa. Turniin tultaessa pöydässä oli{7-Clubs}{8-Clubs}{9-Clubs}{9-Hearts}ja lyönnit ja korotukset singahtelivat pöydässä niin, että lopuksi kaikki merkit olivat keskellä. Norinderilla oli eniten merkkejä pelissä. Pelaajat käänsivät korttinsa esiin:

Norinder – {q-Spades}{9-Spades}- 9-kolmoset;

Pavlicek – {9-Diamonds}{7-Diamonds}- täyskäsi;

Lauttamus – {5-Clubs}{6-Clubs}- flopattu värisuora.

Lauttamuksen käsi piti ja hän pudotti Pavlicekin ja siirtyi chip leaderiksi joksikin aikaa samalla kun verilöyly jatkui.

Jose Navarro sai oppi karvaasti, ettei päivän 3 kärkisija takaa vielä mitään. Vaikka hän aloitti päivän pelit tulostaulukon ensimmäisenä, jo päivän puolivälissä hän karsiutui 17. sijalla. Navarro meni all in Kristian Kjondalin ennen floppia tekemän rereissun jälkeen{k-Clubs}{k-Diamonds}kädellä ja Kjondal maksoi{a-Diamonds}{q-Diamonds}kädellä. Pöytään tuli{j-Clubs}{10-Clubs}{7-Diamonds}{2-Clubs}{a-Spades}, Kjondal sai yhden neljästä outistaan ja pudotti Navarron.

Navarron karsiutumisen jälkeen pelaajat jaettiin kahteen pöytään, mutta Adrian Koy kerkisi pudota 16. sijalla ennen kuin pöytäjärjestys oli valmiina. Kahden viimeisen pöydän istumajärjestys oli:

Pöytä 1

Mikael Norinder 320,000

Cyril Bensoussan 110,000

Markus Gosler 950,000

Gino Alacqua 155,000

Juha Lauttamus 430,000

Mike McMcdonald 160,000

Nikolas Laikos 226,000

Pöytä 2

Johannes Strassmann — 155,000

Christer Johansson — 150,000

Nedvib Suman — 390,000

Sebastian Kink — 115,000

Dag Palovic — 1,000,000

Kristian Kjondal — 650,000

Arnaud Mattern — 255,000

Thierry Labat — 400,000

Mikael Norinder oli uuden pöytäjaon jälkeen erittäin aktiivinen ja pudotti Cyril Bensoussianin saatuaan nelosvärin riverissä. Hän sai jälleen värin Mike McDonaldia vastaan ja pudotti kanadalaisen 14. sijalla. Theirry Labat sai lähteä seuraavaksi saatuaan{k-Clubs}{q-Clubs} kädellä vastaansa Kristian Kjondalin ässäparin ennen floppia. Pöydästä ei tullut apuja Labatille ja hän putosi 13. sijalla. Norinder oli ahkerana ja pudotti seuraavaksi Nikolas Liakosin päivän toisella 5-parillaan.Tällä kertaa hänen kätensä piti Liakosin{a-Diamonds}{2-Hearts}vastaan ja ruotsalainen putosi 12. sijalla. Sebastian Zink karsiutui seuraavaksi saatuaan{9-Hearts}{9-Spades}kädellä vastaansa Arnaud Matternin{k-Clubs}{k-Diamonds}, kun pöytään ei tullut yhtään yhdeksikköä. Zink siirtyi katsomoon 11. sijalla, ja enää yhden pelaajan täytyisi pudota ennen kuin finaalipöydän pelaajat olisivat selvillä.

Oltuaan varsin aktiivinen koko alkupäivän oli ihan oikein, että Mikael Norinder oli mukana viimeisessä päivän 3 kädessä. Kaikki merkit oli työnnetty keskelle jo ennen floppia ja Norinder oli heads-up -tilanteessa Christer Johanssonin kanssa. Norinderin{a-Hearts}{q-Hearts}käsi oli vahvoilla Johanssonin{q-Clubs}{q-Hearts}kättä vastaan, kun floppiin tuli{a-Spades}{5-Hearts}{5-Diamonds}. Kuningatarta ei tullut turnissa eikä riverissä Johanssonille ja hän putosi 10. sijalla.

Mikeal Norinder lähtee finaalipöytään chipleaderina hienoisella erolla Arnaud Matterniin. Päivän 3 päättyessä chip count ja istumajärjestys olivat jo selvillä:

Paikka 1 - Juha Lauttamus: 567,000

Paikka 2 - Kristian Kjondal: 740,000

Paikka 3 - Gino Alacqua 660,000

Paikka 4 - Markus Golser: 352,000

Paikka 5 - Mikael Norinder: 1,036,000

Paikka 6 - Nedzib Suman 216,000

Paikka 7 - Dag Palovic: 759,000

Paikka 8 - Johannes Strassmann: 245,000

Paikka 9 - Arnaud Mattern: 980,000

Peli Prahassa jatkuu puoliltapäivin perjantaina, kun viimeiset yhdeksän pelaajaa taistelevat PokerStars.net EPT –tittelistä.

More Stories

Other Stories