Hanki paikka EPT Kööpenhamina –turnaukseen Ladbrokes Pokerissa

Hanki paikka EPT Kööpenhamina –turnaukseen Ladbrokes Pokerissa 0001

European Poker Tour Scandinavian Open Kööpenhaminassa on jo loppuunmyyty, mutta sinun ei tarvitse jäädä kotiin seuraamaan live-päivityksiä netissä, sillä Ladbrokes Poker tarjoaa vielä mahdollisuuden päästä paikan päälle. He lahjoittavat nimittäin kaksi paikkaa yksinomaan käteis- ja Sit and Go –pelaajille.

Ladbrokes Pokeria pidetään ylivoimaisesti anteliaimpana pokerihuoneena mitä tulee suuriin turnauksiin, ja sinä voit päästä nauttimaan heidän pelaajahuoneensa mukavuuksista koko tapahtuman ajan. Erityisetuihin kuuluu heidän sponsoroimiensa tiimipelaajien pitämiä opetussessioita, VIP-juhlia, heads-up –pelejä ja mediaturnauksia.

On kaksi tapaa, joilla voit varmistaa paikkasi ensi kuussa pelattavaan EPT-tapahtumaan. Kaikki käteispelaajat ovat mukana rake race –kisassa, jossa saat pisteitä jokaisesta rakena maksamastasi sentistä. Joten pelaatpa sitten pikkuhiluilla tai $50/100 Omahaa, sinulla on yhtä hyvät mahdollisuudet. Toinen mahdollisuus on SNG-pelien kautta. Systeemi on samanlainen, eli jokaisesta turnausmaksuna maksamastasi sentistä kertyy pisteitä.

SNG- ja käteispelien tulostaulukkojen 30 parhaiten sijoittunutta pelaajaa osallistuvat sen jälkeen ilmaisturnaukseen ja he saavat pelimerkkejä kisassa sijoittumisensa mukaisesti. Jokaisen kisan voittaja aloittaa pelin siis 3000 pelimerkin edulla, mutta kuka tahansa saattaa tietysti viedä potin.

Tarjous alkaa perjantaina 25. tammikuuta ja päättyy 8. helmikuuta. Joka maanantai pisteet kertyvät tuplana, joten pidä huolta, että pelaat mahdollisimman monta tuntia. Älä unohda myöskään $500 PokerNews-bonusta, jonka saat rekisteröityessäsi Ladbrokes Pokeriin.

More Stories

Other Stories