Everest Pokerin 'Live the Dream' - Voitto Rintala vielä mukana

Everest Pokerin 'Live the Dream' - Voitto Rintala vielä mukana 0001

Suomalainen Voitto Rintala on päässyt kahdenkymmenen parhaan joukkoon Everest Pokerin järjestämässä 'Live the Dream'-turnauksessa.

Niille jotka eivät tiedä turnauksen ideaa, käydään se läpi. Live the Dream ei ole mitenkään tavallinen pokeriturnaus, ja menetelmä jota käytetään voittajien ratkaisemissa on, no, harvinainen. Samaan aikaan Live the Dream on herättänyt paljon kiinnostusta, huomiota ja ennen kaikkea siitä on tullut suosittu.

Turnauksen karsinnat alkoivat jo marraskuussa, ja jatkuivat sekä joulu-, että tammi- ja helmikuussa. $100+$9-turnauksen kymmenen parasta pääsivät joka viikko jatkoon ($100+$9-turnaukseen pääsi mukaan myös satelliittiturnausten kautta, joiden sisäänostot alkoivat niinkin alhaalta kuin $5+$.50, ja niihin pääsi myös Everest Pokerin maksamalla 25 "Summit"-pistettä.

Jokaisen viikon kymmenen voittajaa, joita kertyi loppuen lopuksi 200, pääsivät finaaliin. Niin epätavallista kuin se pokerissa onkin, finalistit joutuvat koe-esiintymään tuomariston edessä ja vakuuttamaan heidät siitä, että he ovat juuri oikeita valintoja Live the Dreamin voittajiksi. Millä perusteella pelaajat sitten valitaan koe-esiintymisissä jatkoon? Nettipokeri-, ja live-pokeritaitojen, persoonallisuuden, Everest Poker-tietämyksen, päiväkirjan kirjoitustaitojen ("blog") ja puhetaitojen perusteella. Koe-esiintyjillä on myös mahdollisuus luoda omat Live the Dream-nettisivut ja kirjoittaa sinne tekstiä, näyttää videoita jotta muut ihmiset voisivat kommentoida ja äänestää. Vaikka se saattaakin kuulostaa hullulta, tähän kaikkeen löytyy hyvä syy.

Palkintona on nimittäin paikka Everest Poker-ammattilaistiimissä ensi vuodeksi. Se sisältää mm. pääsyn live-turnauksiin joiden sisäänostojen arvo on yhteensä jopa $100,000. Ainakin seuraavat turnaukset kuuluvat pakettiin:

- European Poker Tour (kausi 4) Grand Final-paikka.

- World Series of Poker-pääturnaus.

- Kaksi World Series of Pokerin muuta turnausta.

- Kaksi World Poker Tourin 7. kauden turnausta.

- Kaksi European Poker Tour 5. kauden turnausta.

- $21,000 arvosta rahaa kuluihin.

On siis selvää, että tämä pakkaus on varsin arvokas.

Turnauksessa ei ole vain yhtä voittajaa, sillä 10 parasta saavat voittopalkinnon. 200 joukosta on kuitenkin aikamoinen työ tulla valituksi, ja tästä huolimatta Suomen Voitto Rintala on vielä mukana kun kaksikymmentä kilpailijaa, ja Live the Dream-turnauksen viimeinen päivä on enää jäljellä.

Toivotaan että Voitto pärjää huomisissa koe-esiintymisissä ja pääsee näin kiertämään maailman suurimpia pokeriturnauksia - ja maksajana toimisi Everest Poker.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories