PokerStars.com EPT Monte Carlo - Chorny johdossa finaalipäivään

PokerStars.com EPT Monte Carlo - Chorny johdossa finaalipäivään 0001

Glen Chorny tulee olemaan johtaja kun European Poker Tour Monte Carlon päivä 5, eli "melkein finaali" alkaa. Päivä 4 kesti 12 tuntia, ja sen jälkeen turnauksen toimitsijat päättivät lopettaa päivän saavuttamatta kahdeksan pelaajan rajaa, sen sijaan finaalipäivään lähdetään kymmenellä pelaajalla, mutta päivä alkaa kaksi tuntia aikaisemmin kuin mitä tarkoitus alunperin oli.

Glen "DrC" Chorny on viettänyt varsin mukavaa vuotta toistaiseksi voittaen World Poker Openin Omaha-turnauksen, ja ollen 13. PokerStars EPT Caribbean Adventure-turnauksessa. Mutta mitä tahansa huomenna tapahtuukaan, Chorny tulee varmasti viemään kotiin enemmän kuin mitä hän vei kahdesta edellä mainitusta turnauksesta. Antonio Esfandiari, joka aloitti päivän 4 johtajana, tulee myös palaamaan päivänä 5.

2005 WSOP-mestari Joe Hachem aloitti päivän 4 yhtenä vaikeimmassa tilanteessa, mutta ei kuluttanut paljon aikaa tuplatessaan QQ:lla Mostafa Belkhayaten JJ:tä vastaan. Toinen tunnettu pelaaja, Freddy Deeb oli hieman epäonnekkaampi JJ:tä vastaan ja hänen AT ei valitettavasti parantanut osinkojaan. Deeb tippui turnauksesta 30. sijalla.

Ensimmäisen isä & poika-kaksikon joka pääsi rahoille EPT-turnauksessa, Claudio ja Luca Paganon tiet erosivat. Kaksikosta vanhempi, Claudio eliminoitiin 22. sijalla kun hänen Ad4d ei riittänyt voittoon Denes Kalon AhQs-kättä vastaan kun pöydässä oli KdQc6sAc. Luca kuitenkin taisteli tiensä päivään 5. saakka.

Mm. Patrik Antoniusta vastaan netissä muutama vuosi takaperin peleistä tuttu Johnny Lodden hävisi kaksi suurta pottia joissa kummassakin mentiin all-in ennen floppia, ja hän tippui turnauksesta 17. sijalla. Loddenilla oli kummassakin kädessä paremmat mahdollisuudet, mutta tuuri ei ollut hänen mukanaan tällä kertaa.

WSOP-mestarinakin tuttu Joe Hachem näytti kestävän koko päivän pienemmällä merkkimäärällään, mutta olikin sitten viimeinen tippuja ennen kuin pelipäivä lopetettiin. Team PokerStarsin Hachemille palkintosumma $159,943 tuo varmasti jonkin verran lohdutusta, vaikka palkintopotti olisikin varmasti kelvannut paremmin.

Turnauksen tilanne päivään 5 lähdettäessä:

Glen Chorny - 3,370,000

Isaac 'westmenloAA' Baron - 2,365,000

Michael Martin - 1,579,000

Maxime Villemure - 1,220,000

Denes Kalo - 957,000

Antonio Esfandiari - 735,000

Luca Pagano - 705,000

Valeriy Ilikyan - 650,000

Stig Top Rasmussen - 590,000

Henrik Gwinner - 466,000

More Stories

Other Stories