Asian Poker Tour: Manila

Asian Poker Tour: Manila 0001

Asian Poker Tour pysähtyy seuraavaksi Dusit Thani Manila-hotelliin, Manilassa 27. toukokuuta - 1. kesäkuuta välisenä aikana. Jotkin pokerimaailman suurimmista nimistä matkaavat paikalle voittamaan osaa $1,000,000 palkintopotista.

Kun Evelyn Ng, Huck Seed ja Layne Flack ottavat osaa pokeriturnaukseen, voit olla varma että se on yksi mielenkiintoisimmista pokerikalenterissa. Manilan osakilpailu Asian Poker Toursta alkaa ensi viikolla ja kolme mainittua pokeritähteä tulee varmasti taistelemaan voitosta niin hyvin kuin vain osaavat.

Amerikkalaisella kolmikolla on ollut loistava menestys suurten sisäänostojen pokeriturnauksissa. Flackilla on 5 WSOP-ranneketta ja yli $3,000,000 turnausvoitoissa. Flack on sanojensa mukaan erityisen kiinnostunut APT-mestaruuden lisäämisestä jo vakuuttaviin voittoihinsa. Huck Seedillä on 4 WSOP-ranneketta, suurin voitto niistä on mahdollisesta vuonna 1996 voitettu pääturnaus jossa hän voitti $1,000,000 pääpalkintona.

Ng ei ole voittanut World Series of Pokerissa aivan samalla tahdilla, mutta on varmasti silti vaikea voitettava! Ng on tällä hetkellä Bodog Pokerin sponsoroima, ja hän on rahapelien kuningatar, tosin ei kannata antaa sen hämätä... hänellä on myös taitoja mitä tulee turnauspokeriin. Evelyn on pokerimaailmassa jo tunnettu kasvo, ja hänet nähdään myös suuresti ylistetyssä X-Boxin pokeripelissä "Stacked".

APT Manila vaikuttaa olevan 400 pelaajan loppuunmyyty turnaus. $2,500 arvoinen sisäänosto on houkuttanut pelaajia joka puolelta maapalloa. APT-kiertueella pelataan vielä kolme turnausta Manilan jälkeen; APT Seoul, APT Macau ja APT Singapore. Tarkkoja pelipaikkoja ei ole velä varmistettu, mutta Manilan selvä menestys jo etukäteen, voisi odottaa jokaisen paikan myyvän loppuun saakka. APT-turnaukseen pelataan satelliittiturnauksia monilla eri pokerihuoneilla.

More Stories

Other Stories