Full Tilt Poker ilmoittaa $25k Heads-Up World Championship -nettiturnauksesta

Full Tilt Poker ilmoittaa $25k Heads-Up World Championship -nettiturnauksesta 0001

Full Tilt Poker ilmoittaa uudesta haasteestaan pelaajilleen joilla on tarvittavat taidot kaksinpelien pelaamiseen (heads-up) sekä tarpeeksi rahaa osallistuakseen turnaukseen. Full Tiltin $25k Heads-Up World Championship tullaan pelaamaan lauantaina, 24. toukokuuta ja sunnuntaina, 25. toukokuuta, 2008 ja se on historian suurimmalla sisäänostolla varustettu heads-up-turnaus internetissä.

Turnaus pelataan viikko tällä hetkellä pyörivän FTOPS VIII-sarjan jälkeen, ja turnauksessa on mukana mm. Team Full Tilt-jäsenet Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer ja Jennifer Harman. Tärkeät kädet tullaan nauhoittamaan ja turnauksen jälkeen niitä on kommentoimassa Phil Gordon ja Ali Nejad.

Niille, jotka haluaisivat todella ottaa osaa turnaukseen mutta eivät omista tarpeeksi rahaa pokeritilillään, Full Tilt järjestää myös nettikarsintaturnauksia. $500-$35 sisäänostolla pääsee mukaan karsintaturnaukseen joka pidetään torstaina, 22. toukokuuta ja perjantaina, 23. toukokuuta.

Turnauksessa tulee olemaan maksimissaan 64 pelaajaa.

More Stories

Other Stories