Layla Kayleigh ei jatka WPT-juontajana

Layla Kayleigh ei jatka WPT-juontajana 0001

Kolmatta kautta peräkkäin, World Poker Tourin juontaja ei tule jatkamaan sopimustaan. Layla Kayleigh, joka palkattiin 5. kauden alussa, ei tule jatkamaan 6. kaudella. Kayleigh liittyy Sabina Gafeckin ja Courtney Frielin joukkoon WPT:n juontajina jotka eivät saaneet mahdollisuutta useamman kauden mittaiseen työhön, sen jälkeen kun Shana Hiatt alunperin hoiti tehtävää kolmen kauden ajan.

Huhut Kayleighin lähdöstä alkoivat Wicked Chops Pokerilla sunnuntai-iltana, kun sivustolla mainittiin 6. kauden juontaja-ehdokkaiden koe-esiintymisistä. Tätä seurasi World Poker Tour Enterprises, Inc.:in kommentti, joka oli "ei kommenttia". Sen jälkeen tehtiin lyhyt lausunto. WPT:ltä sanottiin, "Layla Kayleigh toi paljon persoonallisuutta World Poker Touriin juontajana 5. kaudelle, ja toivomme hänen jatkavan TV-uraansa. Järjestämme tällä hetkellä koe-esiintymisiä seuraavalle kaudelle, ja toivomme voivamme esitellä hänet pian."

Lontoossa syntyneen Kayleighin profiili on vieläkin WPT-nettisivuilla, kun seuraavan kauden koe-esiintymiset eivät ole vielä edes puolivälissä.

More Stories

Other Stories