Poker After Darkissa viikko pariskunnille

Poker After Darkissa viikko pariskunnille 0001

NBC:n suosittu myöhäisillan pokerisarja "Poker After Dark" on viime aikoina luonut uusia ja mielenkiintoisia pelaajaryhmiä viikottaiseen kuuden pelaajan sit 'n' go-turnauksiin. Uusin käänne "Poker After Dark"-ohjelmassa on tämän viikon "Love at First Raise," johon kuuluu kolme tunnettua pokeripariskuntaa pelaamassa toisaan vastaan - voittaja vie tietenkin kaiken.

Tämän viikon Poker After Dark-jaksossa nähdään seuraavat parit:

Jennifer Harman ja Marco Traniello

David Benyamine ja Erica Schoenberg

Phil Laak ja Jennifer Tilly

Kaikki kuusi pelaajaa ovat jo esiintyneet aiemmissa Poker After Dark-jaksoissa, ja mielenkiintoinen fakta on se, että naispelaajilla on 3 WSOP-ranneketta yhteensä, kun taas miespelaajille ei ole yhtään. Laakilla ja Benyaminella tosin on muita suuria voittoja, ja Traniellolla on 15 rahasijaa WSOP-turnauksissa viimeisen kolmen vuoden aikana. Harman on pelaajaryhmästä mahdollisesti tunnetuin, ja hän on vakiopelaaja Bellagion "Big Game"-rahapeleissä.

More Stories

Other Stories