'Real World' mukana Doyle's Room-turnauksissa

'Real World' mukana Doyle's Room-turnauksissa 0001

Doyle's Room on ilmoittaa uudesta bounty-turnauksestaan, jossa tulee olemaan mukana MTV-kanavan "The Real World: Hollywood"-näyttelijöitä. Ohjelma on yksi pisimpään esitettyjä ja menestyksekkäimpiä MTV:llä kautta aikojen. Tällä hetkellä vuonna 1992 ensi kertaa esitetystä ohjelmasta esitetään 20. tuotantokautta.

Viimeisimmät "Real World"-tähdet Dave Sky ja Will Gill (20. tuotantokausi) ja Parisa Montazaran (19. tuotantokausi) tulevat ottamaan osaa julkkisten bounty-turnaukseen - Montarazan pelaa nimimerkillä "TRWParisa". Keskiviikko-illan bounty-turnauksessa pelaa heidän lisäkseen mm. itse Doyle Brunson, Mike "The Mad Genius" Caro ja Hoyt Corkins muiden ammattilaiden joukossa.

Doyle's Roomin bounty-turnaukset sisältävät palkkiosysteemin, jossa pelaaja voi voittaa jopa $25,000 tiputtaessaan kolme "avainsaalista", ja sitten pienemmät erikoispalkinnot pelaajille jotka tiputtavat yhden tai kaksi avainsaalista. Keskiviikko-illan turnaukseen on $27.50-sisäänosto. Jos et ole vielä Doyle's Roomin jäsen, paina edellä mainittua linkkiä ladataksesi ohjelman.

More Stories

Other Stories