Lyle Berman HORSE-turnauksen johdossa

Lyle Berman HORSE-turnauksen johdossa 0001

Lyle Berman oli johdossa kun mentiin $50,000 H.O.R.S.E. World Championship-turnauksen kolmanteen päivään WSOP 2008-turnaussarjan turnauksessa #45, jossa oli vielä 67 pelaajaa jäljellä. Päivän lopuksi Michael DeMichele otti johtopaikan, Bermanin, Barry Greensteinin ja Daniel Negreanun seuratessa kannoilla. Vain 24 pelaajaa selviytyi kolmannesta päivästä, joka piti sisällään ehkä kovimman turnauspelaajakentän ikinä, mukaanlukien Phil Ivey, Doyle Brunson ja Erick Lindgren.

Kun turnaus on täynnä huippunimiä, heitä joutuu myös katsomoon väkisinkin. Muunmuassa pelaajat kuten Jeff Lisandro, Phil Galfond, Tom Dwan ja Dario Minieri joutuivat ulos turnauksesta lähes peräkkäin. Muihin kolmannen päivän tippujiin kuului Isabelle Mercier, Justin Bonomo, Rob Hollink, Robert Williamson III, Kenny Tran ja Layne Flack.

Daniel Negreanu jaksaa loistosuorituksiaan WSOP:ssa kolmannen päivän aikana, ja hän oli yksi viidestä jotka ylittivät miljoonan merkin rajan. Turnauksen alkaessa Negreanu oli Phil Hellmuthin ja Allen Cunninghamin kanssa ainoa joka voisi ohittaa Jamie Goldin kaikkien aikojen rahalistassa voittamalla turnauksen. Hellmuth ja Cunningham tippuivat kumpikin aikaisessa vaiheessa, joten Negreanu on ainoa jolla siihen on tällä hetkellä mahdollisuudet.

Kolmannen päivän jälkeinen tilanne:

Michael DeMichele — 1,351,000

Barry Greenstein — 1,311,000

Daniel Negreanu — 1,226,000

Ralph Perry — 1,043,000

Scotty Nguyen — 1,033,000

Lyle Berman — 939,000

Patrick Bueno — 806,000

David Bach — 801,000

Doyle Brunson — 777,000

Michael Mizrachi — 701,000

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories