WCOOP päätapahtuman tulokset, Phil Ivey vauhdissa ja muita uutisia

WCOOP päätapahtuman tulokset, Phil Ivey vauhdissa ja muita uutisia 0001

'ckingusc' voittaa WCOOP päätapahtuman

PokerStars.net World Championship of Online Poker päättyi maanantai-iltana suureen tyyliin, kun $5,200 päätapahtuman toinen päivä saatiin päätökseen ja palkintopotti oli himpun alle 11 miljoonaa dollaria. Voittajaksi selviytyi Carter 'ckingusc' King (Columbia), joka voitti 1,75 miljoonaa dollaria ja toiseksi tullut lontoolainen 'liberace' sai toisesta sijastaan $1,311,000.

Kolmannella sijalla oli 'AJKHoosier1', joka voitti $941,735.

Hatunnoston ansaitsee ehdottomasti Matt "ShoesRDurrty" Swoboda, joka selvisi 4. sijalle. Tämä 19-vuotias opiskelija pelaili aiemmin pienissä rahapöydissä ja hän voitti paikkansa päätapahtumaan ilmaisturnauksen kautta. Hän yritti ottaa itsensä pois pelaajalistalta ja käyttää turnausdollarinsa muualla, muttei onnistunut siinä. Sen sijaan hän onnistui voittamaan yli $800,000 chop dealin jälkeen. Ei hullumpi tulos ilmaisturnauspelaajalta.

Bodog Poker Open on täällä taas

Kun yksi suuri nettiturnausfestivaali päättyy, toinen alkaa. Bodog Poker Open on täällä taas, ja siihen kuuluu 14 tapahtumaa, kuusi palkkionmetsästysturnausta sekä palkintopotti, joka on yhteensä yli $650,000. Viikon kestävä festivaali alkaa sunnuntaina ja päättyy 5. lokakuuta $300,000 guaranteed -päätapahtumalla.

Lisäksi kuudessa tapahtumassa voit yrittää tiputtaa pelistä jonkun Team Bodog -ammattilaisen (David Williams, Justin Bonomo, Evelyn Ng ja Jean-Robert Bellande), ja palkkiona on $109 turnauslippu jokaisesta päänahasta. Voit hankkia osallistumisoikeuden kaikkiin 14 tapahtumaan päivittäin järjestettävissä esisatelliiteissa Bodog Pokerissa.

Phil ja Phil HORSE –tapahtuman kärjessä päivän 2 alkaessa

Phil Ivey ja Phil Hellmuth olivat chip leaderereitä WSOPE:n £2,500 HORSE -tapahtuman alkaessa. Ivey on ollut hyvässä pelivireessä pelattuaan pari kuukautta menestyksekkäästi rahapöydissä ja Hellmuth yrittää todistaa, ettei hän ole missään nimessä 'pelkkä hold'em pelaaja', vaikka Mike Matusow olikin aivan eri mieltä haastattelussamme: "Kuvatkaa tarkkaan Philin pelimerkkejä, sillä huomenna illalla hänellä ei ole ensimmäistäkään jäljellä ". Matusowin ennustus kävi toteen, sillä 11-kertainen WSOP-voittaja Phil Hellmuth sai poistua HORSE-tapahtumasta viimeisenä pelaajana ennen finaalipöytää. Phil Iveyllä sen sijaan on vielä mahdollisuus hankkia vielä yksi ranneke entisten lisäksi. Myös Patrik Antonius putosi päivän 2 aikana. PokerNews on mukana Lontoossa ja tilannetta voi seurata suoraan pokernews.com –sivuilla.

HORSE –tapahtuman chip leaderit päivän 2 lopussa:

Howard Lederer 208,500

Sherkhan Farnood 141,500

Yuval Bronshtein 133,500

Phil Ivey 114,000

Jeff Duvall 112,100

Spencer Lawrence 88,500

Jeff Lisandro 84,000

Mark Gregorich 82,500

Ivo Donev 79,500

Kristian Eriksson 43,000

Raul Paez 17,500

Ivey voittaa Million Dollar Cash Gamen Lontoossa

Phil Ivey on pelannut pari kuukautta varsin vakuuttavasti netissä ja hänellä tuntui olevan hyvä putki päällä myös Full Tilt Pokerin Million Dollar Cash Game –turnauksessa Lontoossa. Kaksipäiväisen tapahtuman päättyessä tämä legendaarinen pelaaja oli selviytynyt voittajaksi ja sai $536,400. Mike Matusow nettosi myöskin pelistä lähes $130,000. Patrik Antonius ja 'durrrr' olivat tällä kertaa häviäjiä samoin kuin Phil Hellmuth, joka lisäsi yhden 'Hellmuthin parhaista' Youtuben listoille häviämällä ison potin ja poistumalla sitten ovet paukkuen.

Tämä on hyvä uutinen Iveylle, joka osallistuu myös WSOPE –tapahtumaan. Tämän vuoden Vegasin World Series –tapahtuman jälkeen hän on pessyt kaikki vastustajat niin netissä kuin livenäkin ja nyt hänellä on vielä mahdollisuus voittaa paljon mainostettu rannekevetonsa Lontoossa, jos WSOPE-tapahtumat lasketaan mukaan.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories