PokerStars julkaisee ohjelmastaan täydellisen Mac-version

PokerStars julkaisee ohjelmastaan täydellisen Mac-version 0001

Ohjelma, joka tuo huippusuositun nettipokerihuoneen PokerStars.net -sivustot yli 15 miljoonan pelaajan koteihin joka puolelle maailmaa, on nyt saatavissa myös Applen käyttöalustalla toimivana Mac-versiona. Jo yli vuoden ajan PokerStarsin IT–tiimi on kehitellyt pokeriohjelmastaan täydellistä versiota, joka olisi yhteensopiva Mac OS X –käyttöjärjestelmän kanssa, ja nyt se on vihdoin täällä. Vuoden 2007 joulukuusta lähtien on ollut saatavilla rajoitettu beta-versio, mutta täydellisen version myötä PokerStars on vihdoin vastannut Mac-käyttäjien vaatimuksiin.

Uudella ohjelmalla Mac-pelaajat saavat käyttöönsä kaikki samat ominaisuudet kuin Windows-ohjelmaa käyttävätkin. Sen sijaan, että olisi yrittänyt sovittaa Pc-sovelluksen Mac-ympäristöön, PokerStars on suunnitellut ohjelmansa erityisesti viimeisimmälle Mac-käyttöjärjestelmälle, kuitenkin niin, että se toimii myös vanhemmissa Mac OS-versioissa. Näin PokerStars on nyt Full Tilt Pokerin lisäksi ainoita suuria nettipokerihuoneita, jotka tarjoavat peliohjelmastaan ladattavan Mac-yhteensopivan version.

"Tämä on mahtava uudistus sekä PokerStarsille että pokerinpelaajille", kertoi Team PokerStarsin edustaja Joe Hachem, vuoden 2005 World Series of Poker -päätapahtuman voittaja. "Nyt Mac-käyttäjät voivat kokea maailman suurimman nettipokerihuoneen ilman ulkopuolisia sovelluksia. Tiedän, että useat näyttelijät ja muusikot, joita opetan PokerStarsin kautta, tulevat ottamaan uuden ohjelman innolla vastaan – luovan alan ihmiset käyttävät enimmäkseen Mac-tietokoneita."

"PokerStars ymmärtää, mitä pelaajat haluavat", sanoi pokeriammattilainen ja innokas nettipelaaja Bertrand "ElkY" Grospellier. "Ihmiset alkoivat kysellä nettipokeriohjelmasta hyväksyttävää Mac-versiota, ja PokerStars toimitti sellaisen." Grospellier sijoittui toiseksi World Cyber Games –turnauksessa vuonna 2001 ja voitti aiemmin tänä vuonna European Poker Tour PokerStars Caribbean Poker Adventure –turnauksen. Hän kiitteli PokerStarsin pyrkimyksiä parantaa Mac-käyttäjien pelin laatua. "He eivät kiirehtineet ohjelman julkaisua, vaan kehittivät siitä parhaan tällä alustalla pelattavan ohjelmiston. He ottivat huomioon Mac-käyttäjien palautteet ja neuvot varmistaakseen pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen."

Ohjelma julkaistiin juuri sopivasti vuoden 2008 World Championship of Online Poker (WCOOP) –turnauksen alkaessa PokerStarsissa. Tämä kaksiviikkoinen online –pokeritapahtuma alkoi 5. syyskuuta $215 buy-in six-handed no-limit hold'em –turnauksella ja päättyy $5,200 buy-in, $10 million guaranteed –päätapahtumaan kahden viikon pelien jälkeen.

PokerStarsin ohjelmiston täydellisen Mac-version voi ladata osoitteesta http://www.pokerstars.net/poker/download/mac/ . Viiden helpon vaiheen jälkeen Mac-käyttäjät pääsevät heti pelaamaan.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories