WPT sai lisäaikaa huonon taloustilanteen takia

WPT sai lisäaikaa huonon taloustilanteen takia 0001

Pörssimarkkinat ovat olleet vapaassa pudotuksessa parin viime viikon ajan ja hetken näytti jo siltä, että World Poker Tour (WPT) olisi joutumassa talouskriisin uusimmaksi uhriksi ja poistettu NASDAQ –pörssistä, jossa WPTE:n osakkeita vaihdetaan. WPT Enterprises Inc sai huomautuksen NASDAQ:ilta elokuussa, kun sen osakkeiden hinta ei pysynyt yli 1 dollarissa kolmenakymmenenä päivänä peräjälkeen, mikä rikkoi NASDAQ:in sääntöjä. WPT Enterpriselle annetussa varoituksessa kerrottiin, että sen osakkeiden tulee pysyä yli $1:ssa kymmenenä perättäisenä pörssipäivänä ja sille annettiin vain 180 päivää aikaa saada osakkeensa pörssin vaatimalle tasolle. Jos WPT ei onnistuisi nostamaan osakkeensa hintaa, yhtiötä uhkaisi listalta poistaminen ja se menettäisi paikkansa pörssissä.

NASDAQ antoi kuitenkin viime viikolla uuden ilmoituksen, että se luopuisi toistaiseksi minimipörssihintavaatimuksesta koko pörssin osalta, koska liian monet yhtiöt ovat taloudellisissa vaikeuksissa. Sääntö palaa voimaan 16. tammikuuta 2009, joten WPT saa eräänlaisen lykkäyksen ja aikaa vakiinnuttaa taloudellinen tilanteensa. Vaikka Yhdysvaltain pörssin tulevaisuus on edelleen epävarma, WPT Enterprises Inc.:in asema listattuna yhtiönä on turvattu. Ainakin toistaiseksi.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories