PokerStarsin Russian Poker Tour tulossa

PokerStarsin Russian Poker Tour tulossa 0001

PokerStars on ilmoittanut aloittavansa seuraavan maailmanlaajuinen alueellisen pokeriturnaussarjansa, vuorossa on Venäjällä pelattava Russian Poker Tour (RPT). PokerStars ja Russian Poker Tour ovat julkistaneet seuraavat kaksi osaturnausta tällä yhdellä maailman nopeimmin kasvavista pokerin markkina-alueista.

Ensimmäinen RPT-tapahtuma pelataan 25. tammikuuta – 1. helmikuuta 2009 Pietarissa ja siihen on $5,000 buy-in -maksu. Seuraavaksi on vuorossa Moskovan osaturnaus 22. –28. helmikuuta, 2009 ja siihen buy-in on $10,000.

Kaksi nousussa olevaa venäläistä supertähteä on jo liittynyt maineikkaan PokerStar Pro –tiimin jäseniksi saavutettuaan mainetta kansainvälisellä pokerinäyttämöllä. Alex Kravchenko voitti rannekkeen vuoden 2007 WSOP-tapahtumasta ja oli vähällä saada toisenkin rannekkeen sen vuoden päätapahtumasta. Ivan Demidov taas oli hilkulla napata uskomattoman kaksoisvoiton, hän selvisi kolmanneksi vuoden 2008 WSOP Europe -päätapahtumassa selvittyään jälkikäteen pelattuun vuoden 2008 WSOP päätapahtuman finaaliin Las Vegasissa, missä hän lopulta selvisi toiselle sijalle. Molempien venäläistähtien odotetaan pelaavan RPT -osaturnauksissa, joihin odotetaan runsaasti kuuluisia pelaajia joka puolelta maailmaa.

PokerStars järjestää jo täyttä päätä satelliitteja RPT:n Pietarin osaturnaukseen, mukaan pääsee jopa $2.22 maksulla tai 111 Frequent Player -pisteellä (FPP). Näitä satelliitteja järjestetään joulukuun 30. päivään 2008 asti. Lopulliset voittajat saavat $8,000 arvoiset palkintopaketit, joihin kuuluu turnauksen buy-in, majoitus sekä käyttörahaa.

Lisätietoja Russian Poker Tour –sarjasta löytyy osoitteesta http://www.pokerstars.com/fi/rpt/ .

More Stories

Other Stories