ChipMeUp ja Asian Poker Tourin Poker Pack yhteistyöhön

ChipMeUp ja Asian Poker Tourin Poker Pack yhteistyöhön 0001

Johtava pokeriosuusyhtiö ChipMeUp ( http://chipmeup.pokernews.com/ ) ilmoittaa ryhtyvänsä yhteistyöhön Asian Poker Tourin Poker Packin kanssa ( http://www.asianpt.com/ ) vuoden 2009 Aussie Millions –tapahtumassa.

Kuusi maailman huippupelaajaa tarjoaa yleisölle mahdollisuuden sijoittaa peliinsä 2009 Aussie Millions –päätapahtumassa.

Asian Poker Tour on Aasian suurin ja arvostetuin pokerisarja. Vuonna 2008 sarjassa järjestettiin kaksi menestynyttä osaturnausta ja vuonna 2009 sarja laajenee entisestään. APT on hiljattain muodostanut lahjakkaista aasialaista syntyperää olevista pelaajista tiimin nimeltä Poker Pack. Tiimin jäsenet toimivat APT:n lähettiläinä ja heidän live-turnausvoittonsa ovat yhteensä yli 22 miljoonaa dollaria. Tämän huipputiimin jäsenet ovat Nam Le, JC Tran, David 'Chino' Rheem, Kwang Soo Lee, Steve Sung ja Quinn Do.

ChipMeUp on nettisivusto, jossa pelaajat voivat ostaa/myydä pelaajaosuuksia maailman suurimpiin live- ja nettitapahtumiin. Liittyminen on ilmaista, mutta pieni maksu veloitetaan niiltä pelaajilta, jotka haluavat myydä osuuksia itsestään.

Jokainen Asian Poker Tour Poker Pack –ammattilainen tarjoaa 5 %:n osuuden itsestään myyntiin vuoden 2009 Aussie Millions –päätapahtumaan, jonka pääpalkinto on vähintään 2 miljoonaa AU-dollaria. Poker Pack –jäsenet lahjoittavat kaikki 5 %:n myynnistä saamansa varat Shane Warne -säätiölle ( http://www.tswf.com.au ). Toisin kuin muut hyväntekeväisyysjärjestöt Shane Warne –säätiö ei toimi suoraan lasten kanssa, vaan se lahjoittaa keräämänsä varat tunnetuille hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka tarjoavat apua ja palveluja lapsille. Säätiö myöntää varoja hakemuksen mukaan niille hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka tarvitsevat välittömästi tukea erilaisiin tarvikkeisiin, hätäkuljetuksiin tai palveluihin kuten terapiaan, neuvontaan, hengenpelastusoperaatioihin, erikoislääkärin hoitoihin, asumispalveluihin – lista on loputon.

ChipMeUp -jäsenet 'hktom' ja 'coughshamen', jotka ovat onnistuneet hankkimaan osansa Poker Packin osuuksista, ovat myös liittyneet tähän hyväntekeväisyystempaukseen ja haluavat lahjoittaa ostamistaan osuuksistaan saamansa voitot. Jos haluat ostaa osuuden Poker Pack -tiimistä, käy ChipMeUp –sivuilla, valitse pelaaja, jota haluat rahoittaa, ja siirrä varat.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories