ChipMeUp – uusi tapa hankkia paikka turnaukseen vuonna 2009

ChipMeUp – uusi tapa hankkia paikka turnaukseen vuonna 2009 0001

Uusin tulokas PokerNewsin perheessä, ChipMe Up, on takuuvarma tapa hankkia itselleen paikka maailman suurimpiin turnauksiin.

Hiljattain järjestetyssä 888 Aussie Millions –karsintaturnauksessamme ChipMeUpissa voiton vei englantilainen Luke "Resteal" Abolins, joka sai siis $12,500 Aussie Millions –palkintopaketin ja oli tuota pikaa lentokoneessa matkalla aurinkoiseen Melbourneen.

Koska paikka oli voitettu ChipMeUp –osuusturnauksessa, Luke sai paketin sillä ehdolla, että hänelle jäisi vain 50 % päätapahtumassa voittamastaan summasta – loput jaettaisiin 18 parhaan satelliittipelaajan kesken. Luke myönsi, että tämä oli yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka houkuttelivat häntä osallistumaan tähän promootioon. "Pidin ajatuksesta, että myös muut satelliitissa hyvin pärjänneet saisivat korvauksen, sillä voi olla todella turhauttavaa pelata tuntitolkulla, pudota tällaisesta satelliitista ja jäädä tyhjin käsin," Luke sanoi.

Lisäksi tieto siitä, että muilla pelaajilla oli osuus hänen pelissään, auttoi häntä keskittymään koko turnauksen ajan. "Sen ansiosta en tiltannut ollenkaan, sillä en pelannut vain itselleni, vaan myös muiden pelaajien hyväksi, ja mukana oli pari ystäväänikin…Tieto siitä, että saisin vain 50 % voitosta, auttoi minua tavoittelemaan turnauksen voittoa, sen sijaan että olisin tyytynyt vain pääsemään rahoille. Tämä on erittäin tärkeä tekijä turnauspokerissa," Luke selitti.

Luke sijoittui lopulta 79. sijalle 681 vahvasta pelaajasta, kun hänen kätensä ei pärjännyt kädelle eri maata. Luke oli kuitenkin sitä mieltä, että hän oli turnauksen päätyttyä parempi pelaaja kuin aiemmin. "Sen sijaan, että olisin vain tyytynyt rahastamaan, nautin pelaamisesta koko tapahtuman ajan," Luke kertoi. "Sain runsaasti lisää kokemusta ja opin todella paljon joka kerta pelatessani suuressa turnauksessa. Siitä on hyötyä seuraavassa tapahtumassa."

Varmaa on , että Luke löytyy ChipMeUpin listoilta tulevaisuudessakin. Jos haluat liittyä hänen ja monien muiden pelaajien seuraan, suuntaa osoitteeseen http://chipmeup.pokernews.com/

More Stories

Other Stories