PokerNewsin päätoimittaja John Caldwell eroaa

PokerNewsin päätoimittaja John Caldwell eroaa 0001

PokerNewsin pitkäaikainen päätoimittaja John Caldwell on päättänyt luopua virastaan luotsattuaan PokerNewsia lähes viisi vuotta.

"Minusta alkoi vain tuntua, että nyt oli oikea aika", kertoi Caldwell. "Hain muutosta elämään ja nyt tuntui olevan sopiva hetki. Yksinkertaisesti, oli aika lähteä."

Caldwell aloitti silloin, kun PokerNewsissa oli vain kaksi työntekijää ja se toimi vielä nimellä PokerNews.info. Tällä hetkellä PokerNews omistaa yli 100 pokerisivustoa ja työllistää yli 200 henkeä eri puolilla maailmaa.

"PokerNews on erittäin kiitollinen Johnille hänen panoksestaan yhtiöllemme. PokerNewsin toimituksen puolesta haluan toivottaa Johnille ja hänen perheelleen kaikkea hyvää", sanoi PokerNewsin toimitusjohtaja Damon Rasheed.

"Olen ylpeä siitä mitä olemme saaneet aikaan PokerNewsissa", Caldwell kertoi. "Vain hieman yli kolmessa vuodessa olemme kehittyneet pienessä kopperossa häärivän kolmen kaveruksen yrityksestä yhdeksi suurimmista pokerisivustoiksi netissä. PokerNews on tärkeä luku elämäni kirjassa ja olen ylpeä siitä. Olen nauttinut työskentelystä PokerNewsissa. Aion jatkossakin osallistua yhtiön toimintaan konsultoimalla tarvittaessa. Toivotan Tony G:lle, Damonille ja kaikille muillekin PokerNewsissa menestystä jatkossakin."

More Stories

Other Stories