Tureniec ensimmäinen Full Tiltin ruotsalaispelaaja

Tureniec ensimmäinen Full Tiltin ruotsalaispelaaja 0001

Full Tilt Pokerin pokeriammattilaisten vaikuttava joukko on lisääntynyt taas yhdellä, kun Ruotsin Michael Tureniec solmi sopimuksen Full Tiltin kanssa. Tureniec on varteenotettava uusi tekijä eurooppalaisessa pokerissa ja hän on jo vakiinnuttanut asemansa yhtenä Ruotsin suurimmista tähdistä.

Tureniecia edustaa Vegas Group yhdessä Poker Icons –pelaajatoimiston kanssa ja hän on ensimmäinen ruotsalaispelaaja, joka liittyy Full Tilt Pokerin talliin, jota pidetään yhtenä pokerimaailman laajimmista ja arvostetuimmista.

Tureniec on noussut Euroopan pokeripiirien tietoisuuteen parin merkittävän turnaussuorituksen ansiosta. Viime syksynä hän voitti yhden Amsterdamin Master Classics of Poker –tapahtumista ja tuli toiseksi syyskuussa pelatussa EPT London –osaturnauksessa. Tureniec pääsee nyt samaan joukkoon valovoimaisten pokerinpelaajien Phil Iveyn, Gus Hansenin, Howard Ledererin, Chris Fergusonin ja Patrik Antoniuksen seuraksi Full Tilt -merkkiä edustamaan.

"On mahtavaa olla ensimmäinen ruotsalaispelaaja, joka tekee sopimuksen Full Tiltin kanssa," Tureniec kertoi. "Tämä on luonnollisesti suuri askel eteenpäin pokeriurallani!" Tuo ura näyttää edistyvän huimaa vauhtia — 23-vuotias pelaaja aloitti vuoden 2009 näyttävästi sijoittumalla 19. sijalle 2009 Aussie Millions Poker Championship –päätapahtumassa..

Tässä vielä Tureniec Gloria Baldingin haastateltavana äskettäisessä Aussie Millions -tapahtumassa:

More Stories

Other Stories