ChipMeUp ja MyPokerNews: Pokerin tulevaisuus

ChipMeUp ja MyPokerNews: Pokerin tulevaisuus 0001

Jos et satu olemaan joku Ivey tai Hellmuth, pokeri vaatii kunnon pelipankin hallintaa ja lisärahaston niitä hetkiä varten, kun siirryt suurempiin peleihin. Mikä turnaus on iso riippuu aina pelaajasta, se saattaa olla $50 nettiturnaus tai $100,000 live-tapahtuma. Kaikkien maailman pokeripelaajien onneksi ChipMeUp tarjoaa kaikenlaisille ja kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden saada tukea missä tahansa heitä kiinnostavassa turnauksessa tai rahapelissä.

ChipMeUp ja MyPokerNews: Pokerin tulevaisuus 101

PokerNewsin tultua mukaan kuvioihin ChipMeUpista on tullut nopeimmin kasvava pokeriosuussivusto netissä ja sillä on listoillaan runsaasti lahjakkaita pelaajia, jotka tarjoavat osuuksia itsestään myytäväksi. Mukana ovat mm. PokerPack pelaajat JC Tran, Nam Le, Chino Rheem , aussihuiput Tony G ja Crocky, rannekevoittajat Mark Vos ja Martin Klaeser, nettitähdet Andy Mcleod, MonsterDong ja niin edelleen.

ChipMeUp on muutakin kuin pelkkä sivusto, jossa voi ostaa tai myydä osuuksia pokerinpelaajista, se on luonut pokeripanostuyhteisön, joka ulottuu joka puolelle maailmaa. Shoutboxissa on jatkuvasti yli 50 henkeä ja jäseniä on noin 7000, joten voit keskustella 24/7 pokeripelaajien kanssa siitä miten voi saada osuuksiaan myytyä, keskustella käsistäsi reaaliajassa ja samalla pysyä ajan tasalla viimeisimmistä live- ja nettiturnausuutisista.

ChipMeUp ja MyPokerNews: Pokerin tulevaisuus 102

ChipMeUpin käyttäjät voivat myös seurata toistensa suorituksia ja analysoida, miten heidän sijoituksensa menestyvät. Kun PokerNews tarjoaa live chip count –tilanteen suurimmista tapahtumista ympäri maailmaa, on helppoa seurata miten hevosesi pärjää. Jos et voi seurata peliä suoraan, voit lukea siitä pelaajablogeista.

Lisäksi ChipMeUp järjestää pelaajilleen ainutlaatuisia satelliitteja, joiden kautta voi päästä suurin live-turnauksiin. Yhdessä 888 Pokerin kanssa ChipMeUp lähetti nettipelaaja Restealin vuoden 2009 Aussie Millions päätapahtumaan, mutta sopimuksessa oli aivan erityinen ehto. PokerNewsin voittajalle tarjoaman mahtavan palkintopaketin lisäksi kaikki finaalipöydän pelaajat saivat itselleen osuuden Restealista päätapahtumaan. Pelatessaan paitsi itsensä myös uusien tiimiläistensä hyväksi Resteal onnistui selviytymään lopulta päivälle 3 asti.

Ei ollut mikään yllätys, että suurissa nettipokeriturnaussarjoissa kuten FTOPS:issa ChipMeUp –pelaajat olivat näyttävästi esillä. ChipMeUp-pelaajat mneube ja adgee selvisivät molemmat finaalipöytiin kahdessa suurimmassa FTOPS -tapahtumassa, ja voittivat $50K ja $70k. Mneuben tapahtumaan sijoittaneet nettosivat sievoiset $2,000 vain 11 dollarin sijoituksella.

ChipMeUp ja MyPokerNews: Pokerin tulevaisuus 103

Tuollaisiin tapahtumiin saatava tuki ei ole varattu pelkästään eliittipelaajille, ChipMeUp tuki yli 50 pelaajaa yhdessä ainoassa FTOPS -tapahtumassa. PokerStars ilmoitti hiljattain keväällä pelattavan nettimestaruusturnaussarja SCOOP:in aikataulun. Tässä sarjassa buy-in –maksuja löytyy $5 dollarista aina 25,000 dollariin ja ChipMeUp on valmiina tarjoamaan pelaajille tukea osallistumismaksuihin ja ostajille mahdollisuuden hankkia osuuden maailman parhaista nettipelaajista.

Niille pelaajille, jotka etsivät suuria turnauksia ja ainutlaatuisia sopimuksia ChipMeUp tarjoaa upeat mahdollisuudet. Jos haluat liittyä uuteen pokerihuoneeseen, joka tarjoaa parhaan rekisteröitymisbonuksen, etsit vapaalippua $100k turnaukseen tai haluat päästä pelaamaan yksityisessä Alpine Cup -ilmaisturnauksessa – kaikki löytyy sieltä.

ChipMeUp ja MyPokerNews tuovat jatkuvasti uusia ja jännittäviä asioita pokeriyhteisöönsä, joten ei ole kuin ajan kysymys, milloin sinäkin löydät itsesi sieltä!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories