Viimeisin 'durrrr ' –haasteottelu: Antonius vie $9,500 pikasessiossa

Viimeisin 'durrrr ' –haasteottelu: Antonius vie $9,500 pikasessiossa 0001

Kun sunnuntaiaamu valkeni Yhdysvaltojen itärannikolla, Tom "durrrr" Dwan ja Patrik Antonius pelasivat hyvin lyhyeksi jääneen kuudennen session tässä ensimmäisessä durrrr -haasteessa, jossa on tarkoitus saada täyteen vaaditut 50,000 kättä. Nämä kaksi vastustajaa pelasivat 35 minuutin ajan ja saivat kokoon 226 kättä lisää Full Tiltissä. Antonius voitti tällä kertaa $9,553 ennen kuin Dwan lopetti pelin siltä yöltä n. klo 6:11 aamulla itärannikon aikaa.

Patrik Antonius: brb 5min

Patrik Antonius: sry i need 5 more min

durrrr: np

durrrr: i might take a break too

durrrr: or mayb jus go to sleep

durrrr: mayb ill get some coffe

Vaikka molemmat pelailivat vielä pari tuntia rahapöydissä maanantaina, ottelua ei jatkettu sillä erää.

Vain yksi kuusinumeroinen potti saatiin kehitettyä tämän pikasession aikana, kun Dwan avasi $1,200:lla ennen floppia, Antonius re-reissasi $3,600:een ja Dwan maksoi. Antonius löi $7,200, kun floppiin tuli {7-Spades}{5-Clubs}{2-Clubs}ja Dwan maksoi. Turnissa pöytään tuli{k-Spades} ja Antonius löi uudestaan $21,600. Dwan maksoi taas. Riveriin tuli{4-Clubs}, jolloin pöydässä oli sekä suoran että värin mahdollisuudet. Antonius meni all in jäljellä olevilla $29,697:llä ja hetken harkittuaan Dwan päätti katsoa tilanteen. Antonius käänsi esiin{j-Diamonds}{10-Clubs}{8-Clubs}{8-Hearts}ja värin. Dwan heitti korttinsa pois näyttämättä ja Antonius kääri $115,000 potin.

Tähän mennessä on pelattu 4,178 vaadituista 50,000:sta kädestä ja tällä hetkellä Dwan johtaa Antoniusta 140,380 dollarilla. Nämä kaksi pelaajaa ovat panostaneet yhteensä yli 23 miljoonaa dollaria kuuden pelatun session aikana, ja vaikka Dwan on voittanut useampia potteja (2,325) kuin Antonius (1,837), Antoniuksen voittamat potit ovat keskimäärin 22 % suurempia kuin Dwanin voittamat.

Miksi siis näin lyhyt sessio? Ja miksi sessioiden välissä on niin pitkät tauot? Ensinnäkin netissä on ollut runsaasti mehukkaita $500-$1,000 HA –pelejä, jotka molemmat pelaajat asettavat etusijalle durrrr Challenge –pöytiin nähden. Ja lisäksi on vielä aikaeron mukanaan tuomat pulmat, sillä Antonius on tällä hetkellä lomalla Thaimaassa perheensä kanssa, joten hän on Texasissa olevaa Dwania 14 tuntia edellä.

Pysy mukana ja seuraa miten ensimmäisessä durrrr –haasteessa käy.

Toim. huom.: PokerNews.com seuraa jatkuvasti viimeisimpiä nettipokerin tapahtumia ja Nicole Gordonin raportit "durrrr-haasteesta " ovat osa mahtavaa tarjontaamme. Jos haluat seurata "durrrr -haastetta" suoraan netissä, avaa itsellesi Full Tilt Poker -tili jo tänään.

More Stories

Other Stories