Huck Seed voittaa NBC National Heads-Up Poker Championship -turnauksen

Huck Seed voittaa NBC National Heads-Up Poker Championship -turnauksen 0001

Kahdeksan pelaajaa jatkoi sunnuntaina NBC:n National Heads-Up Poker Championship -turnauksen neljännesvälieriin, jokaisella oli jo kolme voittoa takanaan ja titteli sekä $500,000 pääpalkinto aivan ulottuvillaan. Jäljellä oli vielä vaikuttava joukko: Daniel Negreanu, entiset WSOP päätapahtuman mestarit Phil Hellmuth ja Huck Seed, Sam Farha, Bertrand "ElkY" Grospellier, Vanessa Rousso, David Williams sekä viime hetkellä varasijalta turnaukseen otettu David Oppenheim, joka osoitti ansainneensa paikan. Päivän 3 kallistuessa iltaan mestariksi oli selviytynyt Huck Seed.

Ensin pelattiin 4. kierros, jossa vastakkain olivat aluksi David Williams ja Sammy Farha sekä David Oppenheim ja Huck Seed. Peli oli nopeaa ja jatkoon selvisivät Williams ja Seed. Hetkeä myöhemmin Bertrand "ElkY" Grospellier ja Phil Hellmuth ottivat mittaa toisistaan ja jatkoon selvisi Grospellier ässäparilla taskurouvia vastaan. Viimeinen neljännesvälieräottelu käytiin Vanessa Rousson ja Daniel Negreanun välillä ja viimeisen semifinaalipaikan vei Rousso.

Semifinaalikierroksen aloittivat Vanessa Rousso ja toinen PokerStars -pelaaja Bertrand Grospellier. Rousso sai suoran riverissä ja "Elky" sai tyytyä neljänteen sijaan. Rousso teki vauhdilla selvää Grospellieristä, mutta toinen semifinaalipari, Huck Seed ja Sam Farha, ei pitänyt kiirettä. Kesti yli kaksi tuntia, ennen kuin Seed sai Farhan pudotettua.

Toisin kuin aiemmilla kierroksilla finaalin heads-up -ottelu pelattiin paras kolmesta –periaatteella ja Seed hyppäsi jo päivän alussa johtoon, kun hän maksoi Rousson ennen floppia tekemän all-in lyönnin{k-Diamonds}{j-Diamonds}kädellä. Rousso käänsi esiin{q-Diamonds}{j-Clubs}, mutta kun pöytään ei tullut apuja kummallekaan pelaajalle, Seed otti johdon. Lyhyen edes-takaisen taistelun jälkeen toisessa ottelussa Seed viimein pudotti Rousson viimeissessä suuressa kädessä. Molemmat pelaajat limppasivat katsoakseen {8-Hearts}{3-Hearts}{k-Diamonds}flopin, sitten sököttivät, jolloin turniin tuli{10-Spades}. Rousso löi ja Seed mietti hetken ennenkuin läväytti pöytään ison korotuksen. Rousso meni all in ja Seed maksoi nopeasti{k-Spades}{7-Hearts}kädellä ja kärkiparilla. Roussolla oli vain {j-Diamonds}{10-Clubs}ja keskipari ja hän oli kipeästi avun tarpeessa. Riveriin tullut{5-Clubs}ei apuja tuonut ja Rousso sai tyytyä toiseen sijaan ja 250,000 dollariin.

Huck Seed on nyt ainoa pelaaja, joka on päässyt rahoille kaikissa viidessä pelatussa NBC National Heads-Up Poker Championship -turnauksessa ja hän rikkoi vuoden 2008 mestarin Chris Fergusonin ennätyksen parhaista sijoituksista tapahtumassa (18-4) tämän vuoden finaalisuorituksellaan.

Vuoden 2009 NBC National Heads-up Poker Championship –tulokset:

1 - $500 000 - Huck Seed

2 - $250 000 - Vanessa Rousso

3 - $125 000 - Sam Farha

4 - $125 000 - Bertrand Grospellier

5 - $75 000 - Daniel Negreanu

6 - $75 000 - Phil Hellmuth

7 - $75 000 - David Oppenheim

8 - $75 000 - David Williams

9 - $25 000 - John Juanda

10 - $25 000 - Paul Wasicka

11 - $25 000 - Scotty Nguyen

12 - $25 000 - Tom Dwan

13 - $25 000 - Kenny Tran

14 - $25 000 - Erick Lindgren

15 - $25 000 - John Phan

16 - $25 000 - Glen Chorny

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories