Full Tiltin sponsoroima World Series of Golf palaa

Full Tiltin sponsoroima World Series of Golf palaa 0001

Golfin ja pokerin hybriditurnaus, World Series of Golf, pelataan Las Vegasissa kolmatta kertaa 11. –15. toukokuuta. Turnauksen sponsorina toimii pääasiassa Full Tilt Poker ja tämä ainutlaatuinen tapahtuma järjestetään Las Vegas Paiute Golf -kentällä, jonka on suunnitellut maailmankuulu rata-arkkitehti Pete Dye. Esikuvana olleen pokeriturnauksen mukaan World Series of Golf –tapahtumassa on muhkea $10,000 buy-in. Siihen samankaltaisuus loppuukin, sillä osallistujien lukumäärä on rajoitettu 125:een ja mukaan pääsevät ainoastaan golf-amatöörit. Parhaille 25 pelaajalle on luvassa siivu $700,000 palkintopotista ja voittaja saa $300,000.

WSG:n ainutlaatuisessa rakenteessa yhdistyvät panostusstrategioiden henkinen haaste sekä golfin pelaamisen fyysinen testi. Tapahtuma on suunniteltu keskikorkeiden tasoitusten golfaajille. Kuten shootout -pokeriturnauksissa pelaajat jaetaan ryhmiin, ja kunkin ryhmän voittaja – se joka vie kaikki "pelimerkit" vastustajiltaan – jatkaa seuraavalle kierrokselle, kunnes jäljellä on enää viimeinen pelaaja, mestari. Jokaisella reiällä pelaajien täytyy maksaa alkupanos, "ante" , ennen kuin pääsevät tiiaamaan ja seuraavien lyöntien jälkeen vuorossa on panostuskierros, jossa pelaajat voivat valita "sököttävätkö", "lyövätkö", "korottavatko" vai "kippaavat" sen perusteella, miten hyvin he uskovat onnistuneensa edellisellä lyönnillä.

Golf-ammattilaiset eivät kisaan saa osallistua, mutta useat pokerin huippuammattilaiset ovat pelanneet tässä tapahtumassa. Viimeisen kahden vuoden aikana WSG-turnaukseen on osallistunut useita pokerin tunnetuimpia pelaajia, kuten Phil Ivey, Chris Ferguson, Erick Lindgren, Allen Cunningham ja Daniel Negreanu –todellisena golf-aficionadona Negreanu on jo kirjoitellut blogissaan suunnitelmistaan osallistua vuoden 2009 WSG:hen. Lisäksi turnaukseen on aikaisempina vuosina osallistunut kuuluisuuksia ammattiurheilun ja viihteen alalta. 10,000 dollarin osallistumismaksuun sisältyy majoitus Las Vegasin Mirage -hotellissa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta worldseriesofgolf.com.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories