Pokerista lyhyesti 29. kesäkuuta

Pokerista lyhyesti 29. kesäkuuta 0001

Nettipokeri luvalliseksi Kaliforniassa?

Useat viime viikolla julkaistut uutiset ovat viitanneet siihen, että Kalifornian sisäisen (vain liittovaltion asukkaille tarkoitetun) nettipokerin laillistaminen näyttää odotettua lupaavammalta. Yhdysvaltojen väkirikkaimman osavaltion budjettia vaivaa massiivisesti vaje ja sen uskotaan vaikuttavan suotuisasti Kalifornian nettipokerilakia koskevaan ehdotukseen. Osavaltion ehdotuksesta on tehty myönnytyksiä lain aiempaan versioon, jota Kalifornian pelikonsernit vastustivat; on arvioitu, että nettipokerin laillistaminen toisi jopa 250 miljoonaa dollaria Kalifornian osavaltion alijäämäiseen kassaan.

WSOP Akatemian Päätapahtuman perusteet -kurssi 29. kesäkuuta –1. heinäkuuta

Yksi kaikkein arvostetuimmista pokerikouluista, WSOP Poker Academy, järjestää Main Event Primer -peruskurssin päätapahtumaa varten 29. kesäkuuta –1. heinäkuuta 2009. Päätapahtumaan keskittyvä kolmipäiväinen pokerikurssi pidetään Caesars palacen läheisyydessä ja opettajina on useita huippuammattilaisia, jotka ovat aiemminkin toimineet WSOP Akatemian opettajina. Opastajina ovat mm. Phil Hellmuth, Greg Raymer, Annie Duke, Mark Seif, Alex Outhred, Sam Chauhan, poker-tells -asiantuntija Joe Navarro sekä muita. Osallistujien määrä on rajoitettu, lisätietoja löytyy osoitteesta wsopacademy.com.

Lee Munzer, 1943-2009

Pokerimaailma hiljeni saatuaan tiedon tunnetun pokerikirjailijan Lee Munzerin kuolemasta. Munzerin kirjoituksia julkaistiin etupäässä 1990-luvulla sekä 2000-luvun alussa. Munzer kirjoitti yli 150 artikkelia useimpiin nykyajan suosituimpiin pokerilehtiin ja sen lisäksi hän teki pitkän uran urheilu- ja talousjulkaisuiden alalla. Munzerin viimeisin lahja pokeriyhteisölle oli 120-sivuisen mediaoppaan kirjoittaminen vuoden 2005 World Series of Poker -turnaukseen. Munzerin omaiset toivovat kukkatervehdysten sijasta lahjoituksia Lance Armstrong –säätiölle osoitteessa livestrong.org. Muistotilaisuus järjestetään 3. heinäkuuta Palm Mortuary –hautaumaalla Las Vegasin länsiosassa.

Ville Wahlbeck WSOP 50k HORSE finaaliin

Neljän kovan pelipäivän jälkeen tapahtumassa 49 $50,000 World Championship HORSE , jäljellä ovat enää kahdeksan finalistia. Joukkoa johtaa Ruotsin Erik Sagstrom ja Suomen Ville Wahlbeck on finaalin short stack. Gus Hansenilla oli kyseenalainen kunnia pudota viimeisenä pelaajana ennen finaalia. Peli jatkuu tänään kello 14 paikallista aikaa.

Tässä vielä finaalipöydän chip count ja istumajärjestys:

Paikka 1 - Ville Wahlbeck 645,000

Paikka 2 - Erik Sagstrom 3,675,000

Paikka 3 - John Hanson 1,700,000

Paikka 4 - Huck Seed 1,380,000

Paikka 5 - Vitaly Lunkin 2,490,000

Paikka 6 - David Bach 2,345,000

Paikka 7 - Erik Seidel 965,000

Paikka 8 - Chau Giang 1,075,000

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories